Jag ska bara ... Konsten att få det gjort i tid!

Arrangör Dorotea Pettersson
Tid 2017-02-16 11:002017-03-16 11:00
Plats Cyberspace
Förhandsbeställning (pris inkl. frakt)
200 kr
5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil (inkl. frakt)
120 kr
Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet (inkl. frakt)
120 kr
Alla 3 böckerna (inkl. frakt)
400 kr

Om en månad finns boken i bokhandeln men beställ din signerade bok redan idag!

Den 5 april 2016 skrev jag under bokkontrakt med Roos & Tegnér. Jag skulle skriva en bok om prokrastinering. Nu har den gått till tryck och den 16 mars 2017 finns den att köpa i bokhandeln.

Nu kan du förhandsbeställa ditt signerade exemplar av mig. 

Bokens baksidestext:

Känner du igen dig i bokens titel? Många gör det. Att skjuta upp saker och ting är något vi alla göra lite till mans. Värre är det om du gång efter gång skjuter upp viktiga – och kanske obehagliga, tråkiga eller krävande – uppgifter trots att du vet att det kommer bita dig i svansen. Du känner pressen – men väljer ändå att göra något annat, som att skriva en att göra-lista eller dammsuga. 

Den här boken hjälper dig att få bukt med ditt uppskjutarbeteende, även kallat prokrastinering. Det är ett komplext psykologiskt fenomen som har att göra med att hjärnan spelar oss spratt när vi ska prioritera våra uppgifter. 

Att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift, fast det står mycket på spel, skapar surdegar som vi inte mår bra av. Vi känner oss stressade, får ångest och allmänt svårt att lyckas på jobbet och i det privata. Med den här boken får du de insikter och verktyg du behöver för att vända på detta beteende och få dina uppgifter gjorda i tid. 

_______________________

DOROTEA PETTERSSON är tidscoach, föreläsare och författare. Hon hjälper människor att få ut mer av sin tid. Dorotea har tidigare gett ut böckerna 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil och Tid för te – Fokus. Sinnesro. Kreativitet.  

Tack för din beställning!

Dorotea Pettersson

Tidscoach