MIX Frukostföreläsning 26 november

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2021-11-26 07:0009:00
Plats Clarion Hotell Winn, Gävle
Medlem
 
Gäst
 

Vem har egentligen nytta av LinkedIn? Pontus Roos menar att alla - oavsett hur lokal din marknad är - kan dra nytta av LinkedIn och skapa ett starkt lokalt varumärke i världsklass! 

Pontus har en bakgrund inom media, fastighet och ett gäng egna bolag. Redan 2015 började Pontus att intressera sig för LinkedIn och effekten vi kan få på plattformen. Idag så känns han igen vid en kaffemoped från Fogarolli eller via Linkedcoach.nu som startade upp under pandemin.

Fogarolli har med LinkedIns hjälp gjort en resa från att vara ”festival-kaffe” till en stabil samarbetspartner för bolag som Air-France, Microsoft, Volvo och åtskilliga andra bolag där efterfrågan av kvalitétskaffe är stor.

Genom en utarbetad strategi på LinkedIn så har varumärket förflyttats till B2B-världen.

Ni möter även Pontus som föreläsare på IHM Business School, Chalmers, Hela Sverige Samlas eller andra nätverk där intresset för LinkedIn seglat upp.

Ni kan förvänta er en föreläsning som har väldigt högt till tak, river fördomar om LinkedIn, får er att se möjligheterna och inse att det inte bara är världens största affärsnätverk utan även det absolut största affärsnätverket i er stad