Nätverkslunch & föredrag Face Reading

Arrangör QQ Business & QQ Connect
Tid 2017-09-27 12:0014:00
Plats John Scotts Kungsportsavenyn 15, gothenburg

Eventet stängt för nya bokningar

FULLBOKAT!
Med glädje så har vi nu äntligen fått möjlighet att boka denna efterfrågade lunchträff med föredrag av Eva-Marie Janelo, akupunktör, föreläsare och Master Face Reader som kommer att berätta mer om konsten Face reading - kinesisk ansiktstydning.

Plats: John Scotts, Kungsportsavenyn 15, (bokad chambre separé/konferenslokal)
Datum: onsdag 27/9
Tid: 12-14 (för dig som bokar lunch + föredrag)

Privata konsultationer kan bokas fm. eller em. samma dag. Läs nedan.
Tid: 50 minuter. Alla tider är nu uppbokade. 
För bokning av en privat konsultation - mejla Eva-Marie Janelo direkt på info@neosoma.se.


ARRANGÖR AV LUNCHTRÄFFEN:
Siv Thuresdotter
Qoola Qvinnor Business Network
siv@qoolaqvinnor.se

__________________________________________________
OM FACE READING
I Kina har en kartläggning av ansiktets mimik pågått sedan minst tusen år tillbaka. För antikens läkare var konsten att tyda ansikten under lång tid en av de viktigaste diagnosmetoderna inom den kinesiska läkekonsten. Bland de medicinska dokument från antiken som återfunnits tillhör ansiktskartorna bland de äldst bevarade dokumenten. På det psykologiska planet var detta en värdefull kunskap för att kunna avläsa var en människa befann sig i sin egen personliga utveckling. Läkaren kunde också genom att studera ansiktets färgskiftningar, markeringar, svullnader och insjunkna områden ge en bedömning av hälsotillståndet.

PRIVAT KONSULTATION FACE READING
I samband med lunchträffen onsdag 27/9 kan du även boka en privat konsultation i Face Reading (avgift 1300 kr inklusive moms). Dock finns endast 4 platser, så först till kvarn gäller. En konsultation pågår i 50 minuter. Du bokar direkt hos Eva-Marie Janelo, e-post: info@neosoma.se

Om Privat konsultation:
Står du i ett vägskäl? Vill du veta om du använder dig av din fulla potential? Har du reaktionsmönster du inte förstår? Ditt ansikte berättar kanske saker du inte är medveten om själv eller så ger det dig bekräftelse på egenskaper du anat men inte riktigt vågat tro på. Är du orolig för ditt allmänna hälsotillstånd? När du kommer för att få en face reading går det till så att jag ställer en del frågor och medan vi samtalar läser jag av ditt ansikte.

Jag berättar för dig om de förmågor, erfarenheter och möjligheter som ditt ansikte visar. Färgskiftningar och markeringar i ditt ansikte kan berätta mycket om hur dina inre organ arbetar. Genom att avläsa dessa tecken kan du vinna värdefull kunskap om ditt aktuella hälsotillstånd. Av den information ditt ansikte ger kan jag ge dig råd i hur du skulle kunna förändra din livsföring och dina matvanor för att optimera din hälsa.

Välkommen att boka en tid hos mig när jag är i Göteborg, onsdag den 27/9.

//Eva-Marie Janelo
info@neosoma.se