iBeautify - rensa i röran

Arrangör iBeautify - Maria Carlsson
Tid 2017-10-01 10:00
Plats Online program, other
iBeautify
395 kr

Kom igång med iBeautify   
På två veckor får du möjlighet att få struktur på alla dina ägodelar, och därmed möjlighet att få uppleva den sinnesfrid ett organiserat hem ger!

Ett hem kan se fint ut på utsidan men vara rörigt i lådor och förråd – sådan röra påverkar hur det känns inuti oss. Det går inte att få ordning i sinnet om du inte först rensar upp bland dina ägodelar.


Varför iBeautify 
Vill du ha ett trivsamt hem?

Vill du kunna öppna din garderob och känna att det du har där inne är bara kläder som lyfter dig och som du älskar?

Vill du ha ett förråd som du faktiskt kan komma in i och som känns glädjefyllt att vara i?

Så här går det till
Programmet består av instruktioner till 14 rensningspass, ett om dagen i två veckor.  Det är ett effektivt program och designat för alla som behöver en rensning i hemmet och kanske även i själen. 

När du gått med i programmet kommer du att via e-mail få en inbjudan till programmets facebooksida, där kommer du få möta de andra i programmet och dela med dig av dina rensningsupplevelser. Uppdragen levereras dag för dag, för allt behöver du inte känna till från början…

Anmäl dig här bredvid innan kl 8.00 på startdagen. Det första mejlet skickas ut kl 10. 

Så här tycker tidigare deltagare
”Jag har precis avslutat 14dagars programmet iBeautify av Maria Carlsson. Det har vart både tufft, lätt & fantastiskt! Nu njuter jag massa skönhet, vila, struktur & enkelhet i fler delar av mitt sovrum & huset. Supertacksam till Maria som vart en tydlig, kompetent & varm ledare i detta.”  

”Tusen tack Maria för ett fantastisk program” 

”Jag har fått insikten att min lägenhet är som min hjärna, bättre att ha det enkelt än belamra”

”En otroligt stark upplevelse. Stort tack Maria för att du genom i beautify programmet guidade mig till nya insikter – det betyder mycket för mig”.

Läs mer om programmet på sajten www.ibeautify.se