Skriv dig i form - motivation, kreativitet och ett varför! På Mallorca!

Arrangör Litterära Konsulter Ann Ljungberg AB
Tid 2017-10-21 19:002017-10-28 08:00
Plats Cala Mayor, Mallorca, other
Anmälningsavgift (resterande belopp faktureras
500 kr

Skriv dig i form - motivation, kreativitet och ett varför!
 

Vi åker till natursköna Cala Mayor på Mallorca för att komma loss, både med pennan och kroppen. Under den här veckan får du möjlighet att utveckla ditt skrivande genom olika skrivövningar, och vi erbjuder dagliga aktiviteter för den som vill testa vad som händer med kreativiteten när vi höjer pulsen och tillför ny energi till hjärnan.

Naturligtvis kommer det att finnas tid för både eget skrivande och ett dopp i havet för den som vill. Vår förhoppning är att du ska komma hem brun om kinden med en massa god mat i magen, full av inspiration och skrivglädje. Mer välmående helt enkelt. 

Veckan är främst för dig som har en idé om vad du vill skriva eller skriver på ett bokprojekt, som gillar att röra på dig och som vill lära dig lite om hur och varför.

Vi som håller i kursen är båda lektörer och skrivcoacher. Ann Ljungberg är globetrottern som hållit många skrivkurser världen över, Johanna Devaliant är löptränaren med ett stort intresse för kropp och själ.

Cala Mayor är en kuperad liten by som ligger vid havet, mitt emellan Palma och Magaluf. Här finns två stränder, några restauranger, caféer, butiker och Joan Miró-museet. I oktober när det är en medeltemperatur på runt 23 grader är det perfekt väder för en strandjogg, en pic-nic uppe i bergen eller en stilla stund i skuggan tillsammans med sitt skrivprojekt.

Kurslokalen ligger i ett hus med terrasser och pool.

Nu är alla rum i huset bokade men det finns flera trevliga hotell i närheten. 

I huset får du enkel lunch och eftermiddagsfika de dagar vi är där, övriga måltider är till självkostnadspris.  Varmt välkommen!


Priset för kursen med måltider enligt ovan är 7000 kr kr  inkl moms. Betala 500 kr vid anmälan, resterande belopp faktureras.  

Resa tillkommer.

Max 12 deltagare.

Resdagar 21 och 28 oktober, kursdagar 22-27 oktober

För frågor, kontakta ann.ljungberg@litterarakonsulter.se