Skärholmsloppet 20 maj 2017

Arrangör Löparakademin
Tid 2017-05-20 14:30
Plats Skärholmen Centrum , Stockholm
Skärholmsloppet 5 km
200 kr

Den 6:e upplagan av Skärholmsloppet går lördagen den 20 maj 2017

Sista anmälningsdag online är den 14maj. Vi tar även emot efteranmälan för en kostnad av 250seki mån av plats, på loppdagen. 

Vi bjuder både på en förstklassig löpupplevelse och en mängd sköna överraskningar i form musik och underhållning längs banan.

Observera att ditt Simple Signup kvitto även är ditt startbevis. 

Tävlings-PM publiceras på hemsidan en vecka innan loppet, samt skickas per epost måndag den 15 maj.

Observera att ditt Simple Signup kvitto även är ditt startbevis. 
Gruppanmälan

Det går att anmäla upp till 10 personer till varje startgrupp åt gången. Är ni fler än 10 pers som vill anmäla er så rekommenderar vi vår gruppanmälan. Kontakta oss på info@skarholmsloppet.se för ytterligare information om gruppanmälan och betalning via faktura. 

Regler och återbud 

Skärholmsloppet genomförs i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler och deltagande sker på egen risk. 

Anmälda löpare som inte kan vara med på tävlingsdagen får tyvärr ej anmälningsavgiften tillbaka oavsett orsak (skador, sjukdomar, bröllop, mm) och det är inte möjligt att överlåta startplatsen till en annan löpare.

För dig som vill vara på den säkra sidan så erbjuder Folksam en försäkringsform som kallas Startklar. Vid tecknande av denna försäkring får tillbaka hela anmälningsavgiften om du visar upp ett läkarintyg som styrker att du inte kan deltaga. Läs mera på www.startklar.nu

Foton från Loppet 

Genom deltagande i Skärholmsloppet godkänner du att foton från loppet kan publiceras på bland annat hemsidan och sociala medier, samt att dessa kan användas i framtida marknadsföring av Löparakademins arrangemang. 

Arrangör 

Skärholmsloppet arrangeras av den ideella föreningen Löparakademin som bedriver ungdomsverksamhet med löpning som redskap för personlig utveckling. Löparakademin arrangerar även föreläsningsserien Think Big Lectures. Allt ev. överskott går till föreningens verksamhet. 

Läs mera på www.skarholmsloppet.se och www.loparakademin.se