Geek Girl Meetup Riksevent - #GGM16: Better togetHer

Arrangör GGM IF
Tid 2016-05-28 10:00
Plats Tekniska museet, Museivägen 7, Stockholm
Geek Girl Meetup 2016: Better togetHer (biljett + medlemskap + fest)
500 kr

Anmälan till årets riksevent är nu stängd. Det finns ett fåtal biljetter att köpa på plats.

Helgen 28-29 maj är det dags för oss tjejer att samlas på Geek Girl Meetup 2016 i Stockholm. Årets tema är Better togetHer och görs i samarbete med Tekniska museet.

Better togetHer
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det mesta är möjligt, bara vi hjälps åt. Vi ser det i delningsekonomin, vi ser det i crowdfunding och vi ser det i alla entreprenörer, företag, och sociala innovationer, som har blivit till för att människor tror på att saker och ting kan bli bättre när vi gör dem tillsammans. Därför vill Geek Girl Meetup 2016 lyfta fram alla de kvinnor som med samhällsnyttan i fokus driver startups och tar nya initiativ för samarbeten, förändring och framtidstro. Tillsammans skapar vi en bättre och mer jämställd värld. 

Vad ingår i biljetten till Geek Girl Meetup 2016 Better togetHer?
Två hela dagar med presentationer, workshops och andra aktiviteter i Tekniska Museets fina lokaler vid Gärdet i Stockholm. Du har också möjlighet att snacka med massor av geek girls som du kanske redan känner eller skapa nya kontakter. 

I biljettpriset ingår också en plats till årets grymmaste fest som kommer hållas på Spotifys huvudkontor i centrala Stockholm lördagen den 28 maj. Under kvällen nätverkar vi och det kommer bjudas på underhållning och sköna beats. Det kommer serveras mat och alkoholfri dryck. För att få din plats till festen behöver du kryssa i rutan " Jag vill gå på festen på lördagskvällen!" i själva anmälningsformuläret som du ska fylla i efter att du har klickat på "Köp biljett". 

Geek Girl Meetup är ett event för dem som identifierar sig som kvinnor, men på festen öppnar vi upp för alla! 

Geek Girl Meetup bjuder också alla konferensdeltagare på frukost, fika och lunch under både lördagen och söndagen!

Programmet
Vilka talare kommer och vad ska de prata om? Läs mer på http://bettertogether.se/

Är du under 20 år? 
Då har du möjlighet att få delta på konferensen gratis! Skriv ett mail till oss på info@ggmif.se och berätta om varför just du vill gå på #GGM16 för att ansöka om en av platserna. Glöm inte att berätta hur gammal du är. 

Vad är Geek Girl Meetup IF och varför ska jag bli medlem?
Geek Girl Meetup Ideella Förening arbetar aktivt med att skapa och lyfta kvinnliga förebilder inom IT- branschen. Vårt mål är att skapa ett brett nätverk inom bland annat IT spel och startup-världen. Och att ha kul såklart! Vi gör detta genom att låta våra medlemmar dela med sig av kunskap till andra. 

Vi som jobbar med Geek Girl Meetup IF gör det på vår fritid för att det är roligt och för att vi är övertygade om att det behövs.

Varje år arrangerar vi en tvådagarskonferens i Stockholm och håller också i nätverksträffar. Förutom många lokala initiativ runtom i Sverige så finns även Geek Girl Mini för barn och Geek Girl+ för kvinnor över 40 år.

Du hittar mer om oss på FacebookTwitter och på geekgirlmeetup.com

Redan medlem? Kontakta info@ggmif.se så får du köpa endast biljett.

Time for Geek Girl Meetup 2016. This years theme is Better togetHer 
No one can do everything, but everyone can do something. We can achieve almost everything if we just join together. We see it in the sharing economy, in crowdfunding, and in all the entrepreneurs, social innovations, and startups being created because people believe in the power of togetherness. That´s why Geek Girl Meetup 2016 aims to showcase the women who take a stand. The women who, with their eye on a greater good, put forth theirs ideas into the world - be it through collaborations, startups, or by shedding new light on established structures. Together we can create a better, more equal world.


Kontakt
Projektledare: Sofia Samaras, sofiasamaras@gmail.com
Programansvarig: Ida Tholke, ida_tholke@hotmail.com
Programansvarig: Jeanette Bendelin, jeanette.bendelin@gmail.com
Sponsoransvarig: Maral Biniazan, maral.biniazan@mirado.se

Hitta till Tekniska museet.