Skriv2016

Arrangör Tidningen Skriva
Tid 2016-10-22 09:002016-10-23 17:00
Plats Dieselverkstaden, Nacka, Stockholm
Skriv2016
2900 kr

Den 22-23 oktober slår vi upp portarna till Sveriges största skrivkonferens.
Begränsat antal platser.


Skriv2016 är en konferens för dig som skriver. Här får du ett stort, varmt och engagerat möte med blivande och etablerade författare. Du träffar också förläggare, litterära agenter, skrivcoacher och andra aktörer i branschen.

Några av de föreläsare som är klara just nu är Jessica Schiefauer, Augustprisbelönad ungdomsboksförfattare, Sara Lövestam som skriver i flera genrer och Martin Schibbye, journalist med uppmärksammad bokskildring av fångenskapen i Etiopen. Föreläsarlistan uppdateras efter hand. Läs mer på www.skriv2016.se

Under de två dagarna kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops, mingla med skrivkompisar och fördjupa dina kunskaper i hantverket.

I konferensen ingår minst 2 workshops och fika. Vi kommer att arrangera luncher och en fest på lördagskvällen för de som önskar.

Priset för hela helgen är 2900 kr inkl moms.  

Information om vilka olika workshops du kan anmäla dig till (ingår) samt om pris för fest och luncher skickas ut inom kort till alla som anmäler sig.

SKRIV2016 arrangeras av tidningen SKRIVA med författarcoachen Ann Ljungberg som projektledare. Ann har de senaste två åren arrangerat Författarkliniken i ett liknande format och ni som varit med där kommer att känna igen er. Och bli glatt överraskade!

OBS!  Bokningen är bindande men det går bra att överlåta biljetten till någon annan om du anmäler dig och inte kan komma.