Mammorna. Döttrarna. Författarkväll med Norin & Collin

Arrangör Norin & Collin
Tid 2016-01-21 18:3021:00
Plats PsykosyntesAkademin, Stockholm
Mammorna. Döttrarna. 21/1 2016
150 kr

Varmt välkommen till en författarkväll på temat "Mammorna och döttrarna". Du får träffa författarna Elisabet Norin och AC Collin som skrivit varsin uppmärksammad roman om mammor och deras döttrar: "Mamma, minns du mig" och "Mamma kom aldrig hem". Medverkar gör också Gunilla Boivie från Askis, dipl. psykosyntesterapeut med familjekonstellationer som specialområde.

Elisabet och AC är båda skrivarpedagoger med lång erfarenhet av skrivarkurser och författarcoachning. De berättar hur romanerna kom till och hur man kan använda skrivandet för att bearbeta eller fiktionalisera egna och andras upplevelser. Gunilla bidrar till samtalet om mamma-dotter-relationen ur ett anknytningsperspektiv. Du är varmt välkommen att delta i samtalet under kvällen.

Hur förhåller vi oss till vår familjehistoria, och familjehemligheter som kan komma till ytan i krissituationer? Hur är det att växa upp med en gränslös, frånvarande mamma? När mamma drabbas av Alzheimers, hur är det att bli mamma till sin egen mamma? Hur kan skrivandet hjälpa? Får man skriva om allt? Hur mycket får man ljuga som författare? Hur intressant är min egen historia egentligen? Detta och mycket annat kommer vi att beröra.

Kvällens evenemang arrangeras hos PsykosyntesAkademin, Tengdahlsgatan 32 i Stockholm.

Vi tar en paus under kvällen, för fika och bokförsäljning.

Vill du köpa böckerna?
Beställ dem via alla större nätbokhandlare eller i vissa av Akademibokhandelns butiker. Böckerna säljs också på plats under kvällen.

"Mamma minns du mig"/E.Norin (inbunden) - Bokus >>


"Mamma kom aldrig hem"/AC Collin (inbunden) - Bokus >>
"Mamma kom aldrig hem"/AC Collin (e-bok) - Bokus >>