Kreativt skrivande och yoga på Mallorca

Arrangör Yogalärare Pia Wetterberg och författare och skrivcoach Ulrika Jannert Kallenberg
Tid 2016-05-10 17:002016-05-15 09:00
Plats Mallorca
Anmälningsavgift för att reservera platsen - resterande belopp faktureras
1500 kr

En kurs för dig som vill kombinera kreativt skrivande med yoga och meditation i avskildhet på vackra Mallorca. Här kan du få känna att det helt och hållet är din egen tid, fri från de utmaningar och krav du möter i vardagen - en unik möjlighet för dig att hitta fokus och kreativ kraft.  

Kursen startar tisdagen den 10 maj med incheckning på eftermiddagen från kl 15.00 och välkomstmiddag kl 19.30 därefter följer fyra varierande och intensiva dagar.

Dagarna är fyllda av skrivpass med olika teman som karaktärsfördjupning, synopsis, gestaltning, fritt skrivande samt egna skrivövningar. Detta varvas med yoga och meditiation i vacker miljö med syfte att öppna ditt inre för ett kreativa flöde. Vi ger oss även ut på enklare vandringar i Mallorcas omväxlande natur.

Ledare för kursen är författaren och skrivcoachen Ulrika Jannert Kallenberg som också arbetar som redaktör, journalist och litterär översättare och Pia Wetterberg som är yoga- och mindfullnesslärare och även jobbar med personlig utveckling.

Kursen äger rum på natursköna Mallorca i maj när våren spirar. Det familjeägda hotellet i 1800-tals stil erbjuder en avskild och lugn miljö, där du kan fokusera på dig själv och ditt skapande. 
Läs mer om hotellet på www.sonmanera.com

Kursen riktar sig både till dig som aldrig satt dina tankar på pränt och till dig som har en färdig idé eller ett påbörjat manus. Kanske är du också nyfiken på att testa yoga eller så har du yogat ett tag och känner dig redo för nästa steg - både yogan och skrivandet anpassas efter just dina unika förutsättningar.

Kursavgift inklusive helpension i delat dubbelrum: 12 300 kronor eller i enkelrum 14 000 kronor (exklusive dryck). Anmälningsavgift 1500 kronor betalas direkt vid anmälan. Resterande belopp faktureras för betalning senast 15 mars 2016. 

Flygresan bokar du själv.

Avbokningsregler:
Anmälan till kursen är bindande, men ej personbunden. Vid avbokning debiteras du enligt följande såvida du inte skickar en ersättare: 60-30 dagar före kursstart: 50 procent av kursavgiften. 
30-0 dagar före kursstart: 100 procent av kursavgiften. Vid uppvisande av läkarintyg betalar du enbart anmälningsavgiften.

Ta med dig en yogamatta eller ett liggunderlag, sköna kläder och antingen block och penna eller dator. 

Varmt välkommen! 

För frågor, kontakta: