Tankens dag 7 februari, 2022

Arrangör NLP Professionals
Tid 2022-02-07 17:3021:00
Plats Best Western, Time Hotel, Vanadisvägen 12, Stockholm
Tankens dag på Time Hotell
200 kr
Tankens dag via webben
125 kr

Eva Karlson – Kulturkuben
Kulturkuben är en idé sprungen ur inspiration från Ken Wilber.
Den är min följeslagare när jag coachar team och ledare. Metaforen Kulturkuben gör det lättare att navigera i och synliggöra det som ingår i systemet, och den gör sambanden förståeliga och tillgängliga. Den praktiska nyttan är enastående. Du får ta del av Kulturkuben och mina erfarenheter av att jobba med den.

Jenny Åkerman ”Från omedvetet till omedvetet”
Kompetenstrappan är det NLP-verktyg jag har använt mest genom åren, ända sedan 1998 då jag träffade NLPn.
Min familj har lärt sig begreppet, vi använder det ofta, och sparar en herrans massa tid eftersom vi så snabbt kan förstå vad vi pratar om.
Kompetenstrappan kan användas på praktiskt taget alla områden som finns (även de vi inte vet finns).

Erik Olkiewicz – The Year of the Yes
3 powertekniker du kan börja använda i dag för ett bättre 2022.
Den mest inflytelserika person som talar med dig varje dag är du själv. Din inre röst kan uppmuntra dig till att fortsätta eller övertyga dig om att ge upp. Det är den rösten som antingen kan säga ”det här grejar jag” eller ”jag kommer aldrig att fixa det”. Men hur kan du påverka dig själv i en mer positiv riktning?

Eva Hols – Metamodellen - en Tanketeknologi
Metamodellen sägs vara den första modell som utvecklades inom NLP. Jag kommer att berätta om både NLPs bakgrund och Metamodellen och dess användbarhet i vardagen. Du får ett verktyg, ja faktiskt flera, med Metamodellen som du kan använda direkt i din vardag och som utvecklar både dig och din omgivning.


OBS begränsat antal platser pga pandemin. Välkommen från 17.00 för mingel, föreläsningen startar 17.30 - avslut ca 21.00.

Om biljetterna tagit slut, maila till info@nlpprofessionals.se och berätta hur många biljetter du vill ha. 

Sista dag för biljettköp är 5 februari. 

Pris för deltagande på plats: 200 kr inkl moms och matig wrap. 

Pris för deltagande via ZOOM: 125 kr inkl moms. 

Priset ska täcka kostnader för vårt event, hyra och tilltugg, och eventuellt överskott går till vårt arbete med ungdomar i förorten.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet till följd av force majeure. Anmälan är bindande och ditt deltagande kan överlåtas till annan person om du får förhinder.


Första Tankens Dag var den 7 februari, 2010. Initiativtagare till Tankens dag var bl.a. Leif Grytenius och Bengt-Göran Wikström från Gävle. Med Tankens Dag ville de belysa just Tanken och synliggöra Professor Lars-Eric Uneståhls arbete inom mentala träning. Mental träning syftar till att utveckla vår tänkande förmåga på ett för oss människor positivt sätt, och även öka vår medvetenhet och kunskap om Tanken. Genom mer kunskap och Tanketekniker kan vi idag på ett helt annat sätt styra vår hälsa och vårt välbefinnande.

Vi på NLP professionals har arrangerat Tankens Dag sedan 2013 som ett av de ideella projekt vi har under året. Vi vill med vårt arbete fortsätta i den ursprungliga tanken om tankens dag, en dag tillägnad Tanken. Vårt syfte är att väcka tankar om tanken och ge olika perspektiv om tankar inom olika områden.