Lunchföreläsning: Marknadsföring & försäljning - vad är skillnaden?

Arrangör Creative Ebeneser
Tid 2021-11-30 12:0013:00
Plats Skomakargatan 23, Luleå

Eventet stängt för nya bokningar

Marknadsföring & försäljning - vad är skillnaden?


Marknadsföring och försäljning blandas lätt ihop, vad är egentligen skillnaden och varför är det viktigt att jobba med båda två?

Som företagare inom kulturella och kreativa näringar kan det ibland kännas jobbigt att ta betalt och sälja, eftersom det man säljer är en så stor del av en själv. Hur kan man förhålla sig till det och till och med använda det för att bli bättre på både marknadsföring och försäljning?


Föreläsningen är allmän och tillämplig för alla. 


Vi erbjuder även en fördjupande workshop, som är anpassad för dig som aktivt vill jobba med och implementera nya rutiner kring marknadsföring och försäljning i ditt företag / din verksamhet. För workshop se: https://simplesignup.se/event/185775


Om Amanda Mattsby:
Amanda Mattsby har jobbat med försäljning och marknadsföring sedan 2012, och drivit eget sedan 2017 och har själv jobbat med detta sedan starten för att idag hittat en bra lösning för sig eget företag. Amanda arbetar ofta som konsult där hon hjälper företag att öka sin försäljning genom digitala verktyg, där både marknadsföring och försäljning ingår. Hon jobbar med att coacha entreprenörer och ensamföretagare att ta betalt och jobba hållbart utifrån både tid och ekonomi.
https://explorealittlemore.se


----

Föreläsningen är kostnadsfri, vi ser gärna att du investerar i din lunch på plats. Anmälan krävs, du bokar din plats här.


Har du inte möjlighet att vara på plats, kan du följa vår livestream!

Anmäl dig till den, så får du en länk dagen innan via mejl.

----

Kulturcentrum Ebeneser öppnar redan 09.00 för dig som vill komma in och arbeta i en av Luleås mysigaste miljöer (tycker vi). Lunch serveras från 11.00. Efter föreläsningen stänger vi för att förbereda för workshop. Du som har anmält dig till den hänger givetvis kvar öven en kopp kaffe på vår läktare.


----


Projektet Creative Ebeneser finansieras av: Luleå kommun, Region Norrbotten, Sparbanken Nord - Framtidsbanken och Längmanska företagarfonden.