Bron Tech Talk

Arrangör Bron Innovation
Tid 2020-11-05 12:0013:00
Plats Restaurangen, Quality Hotel, Sundsvall
Bron Tech Talk, 5 november
 

Premiär!
Bron Tech Talk – lunch, inspiration och nätverkande för Brons medlemmar

Den 5 november kan du, tillsammans med Brons ständigt växande nätverk, äta lunch, inspireras, träffa gamla kollegor och knyta nya kontakter – allt under avslappnade former.

Under lunchen får du lyssna på Fredrik Amreus Hammargården från Indivd - en av regionens mest spännande startups. Indivd utvecklar AI-teknik för att tillhandahålla unika insikter om besökare i fysiska miljöer utan att spara persondata. Fredrik ger oss en kort inblick i vad Indivd är, hur Indivd fungerar och deras resa inom digitalisering och integritet.

När? 5 november kl. 12–13
Var? Restaurangen på Quality Hotel i Sundsvall

Du betalar din egen lunch, utöver det är eventet kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat till 50 personer.

---

Om föreläsningen

Vi behöver ju förstå våra målgrupper för att bygga produkter, tjänster och upplevelser som de gillar. Det är en förklaring till varför massvis med företag arbetar för att samla in så mycket data som möjligt om dig.

Det är också en del av förklaringen till varför EU delar ut rekordböter, varför Facebook hotar med att stänga av deras tjänster i EU, varför konsumenter har tappat förtroendet till företag, varför vi behöver tydlgare och bättre regleringar och varför vi behöver komma på bättre sätt att samla in data.

Det här är frågeställningar som vi på Indivd arbetat med under flera år och varför vi lagt ner flera år på att utveckla och patentera en anonymiseringsmetod. 

---

Kommande tillfällen av Bron Tech Talk är 3 december och 4 februari 2021.

Eventet finansieras av medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Västernorrland.