Skapande lördag

Arrangör Kulturskolan
Tid 2020-09-19 12:0015:00
Plats Västra strandgatan 4, Hamnmagasinet, Umeå
Föreställningen Lennart! Start 12:30
Platser kvar: 40
 
Föreställningen Lennart! Start 14:00
Platser kvar: 40
 
Skapande lördag: Skapa själv
Platser kvar: 40
 

Välkommen till Skapande lördag 19 september.

Denna höst har vi på grund av covid-19 delat upp Skapande lördag i två delar: Skapande lördag Upplev och Skapande lördag Skapa själv.

OBS: Det går ej att boka biljetter till både Upplev och Skapa själv.
Era namn och antal platser sparas på en lista som prickas av vid ingången. Antalet platser du väljer ska inkludera både vuxna och barn (max antal 5). Under hösten kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att sälja fika och vi ber er stanna hemma om ni har förkylningssymptom. 


Skapande lördag Upplev: Lennart!
Långt ner på havets botten hittar vi en kista och i den finns en skatt: Allt från brokiga djur till gula strumpor och en vante med hål i. Och med lite tur kan man locka upp både drottningen av Saba och en trekantig gubbe ur den.
Lenn och Art hittar en skattkista på havets botten. Den är fylld av Lennart Hellsings ramsor och sånger. En upp-och-nervänd och bak-och-framlänges hyllning till Lennart Hellsing. Med skrotorkester! En föreställning av Teater Oland. För barn från 4 år.


Skapande lördag Skapa själv

Skapa i ateljén: I vår stora ateljé får små och stora skapa tillsammans utifrån dagens tema. Här får ni prova på att skapa med olika tekniker och material. Pedagoger finns alltid på plats för att inspirera och hjälpa till. Lördagen den 19 september gör vi__

Trummor: Prova spela Djembetrummor med Didier. Vi fyller rummet med rytmer och alla kan vara med!

Teatergarderob: Ett rum fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.