NATURENS SPA

Arrangör Rackarungens
Tid 2020-09-27 13:1616:16
Plats Katrinebergsbacken 22, Stockholm, Stockholm
Naturens SPA
900 kr

NATURENS SPA

I naturen finns både skönhetsmedel och medicin – låt dig inspireras av råvaror från växtriket och lär dig grunderna i tillverkning av växtbaserade produkter för hud och hår.

Under Rackarungens workshop ”Naturens SPA” får du kunskap om och recept på produkter som du själv kan tillverka med ingredienser från naturen och skafferiet. Vi går igenom skonsamma alternativ till dagens konventionella produkter och använder rena, gröna, sköna råvaror som örtvatten, bivax och ekologiska kallpressade vegetabiliska oljor.

Du får göra en lyxig ansiktskräm, koka ett löddrigt örtschampo och bekanta dig med ett 50-tal olika eteriska oljor när du blandar din alldeles egna parfym! Produkterna får du sedan med dig hem tillsammans med recepthäfte och information. Ta gärna med anteckningsblock och penna då det blir en del teori.

Jag bjuder på frökex och örtinfusion, men är du hungrig så finns det fik och restauranger i Liljeholmens centrum. Mitt telefonnummer är 0703120481 om du behöver kontakta mig. Lokalen ligger mellan port 22 och 24 på Liljeholmsberget/Katrinebergsbacken. Utförlig vägbeskrivning finns på www.rackarungens.se, följ gärna den så att du inte hamnar på fel sida av huset.

Rackarungen följer myndigheternas rekommendationer med anledning av Covid-19 och kör halva antalet deltagare så att vi kan sprida ut oss i lokalen och hålla hög standard på säkerheten.

Vid kurstillfället finns möjlighet att testa och köpa samtliga produkter ur Rackarungens ekologiska och skonsamma hudvårdsserie. Det finns även bivaxljus, stumpastakar, glasbutejler och lite annat till försäljning i butiken.

PRIS: 900 kr

************************************************************************

KURSLEDAREN
Kursen hålls av Emma Kronborg, örtkännare, utbildad hudvårdsterapeut och pedagog och verksamhetsägare på Rackarungens.

I kursavgiften ingår alla råvaror och allt material som behövs, recepthäfte med information och självklart får du med dina egengjorda produkter hem. Inga förkunskaper krävs.