Alla mot alla med Filip och Fredrik

Arrangör Nexiko AB
Plats Filmhuset Borgvägen 3 115 53 Stockholm, Stockholm
Fre 7/8, kl 14.00
 

ALLA MOT ALLA SÄSONG 4


Äntligen är det dags för inspelningen av den fjärde säsongen av succéprogrammet Alla mot alla med Filip och Fredrik! Programmet där folkkära kändisar tävlar i en stenhård och underhållande kunskapskamp!


Kom och peppa kändislagen genom att heja på från publiken! En rolig, annorlunda och häftig upplevelse i studion utlovas! 


*Fler inspelningstillfällen för september och oktober kommer att finnas tillgängliga inom kort!*


På grund av den rådande situationen har vi endast ett begränsat antal platser tillgängliga och det är väldigt viktigt att alla som bokar biljetter inte befinner sig i någon riskgrupp och att alla som kommer på en inspelning är helt symptomfria.


Biljetterna är gratis men bokningen är bindande. Detta betyder att vid förhinder måste man avboka den genom att meddela oss på publik@nexiko.com


När du har bokat dina biljetter och fått ett kvitto på din mail är du garanterad dina platser.  


Plats: Filmhuset, Borgvägen 3


Inspelningen beräknas ta ca 2 timmar


Väntelista: Maila till publik@nexiko.com om du önskar att komma på en inspelning som är fullbokad.


Vid övriga frågor eller avbokningar kontakta: publik@nexiko.com 


VARMT VÄLKOMNA!OBS: För att du ska kunna vara publik vid någon av våra inspelningar behöver vi behandla några av dina personuppgifter. Vi behöver bl.a. veta ditt namn, telefon nr & mail. Vi behöver behandla dina uppgifter av flera skäl. Dels för att vi ska kunna boka en plats till dig på vår inspelning, men även för säkerhets skull, exempelvis vid en utrymning av lokalen. Den lagliga grunden för vår behandling är intresseavvägning. Vi raderar dina kontaktuppgifter senast tre månader efter avslutad inspelning. För att invända mot vår intresseavvägning eller mer information kring vår behandling kan du kontakta gdpr@nexiko.com. Du kan också få mer information om vår behandling på nexiko.com/publik