Sommarens grillkvällar på PAX

Arrangör Pax Brygghus AB
Plats Pax Brygghus, Stuterivägen 2, 247 47 Flyinge
Fullbokad
Matbokning 26 juni
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
Matbokning 3 juli
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
Matbokning 10 juli
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
Matbokning 17 juli
Platser kvar: 0
 
Matbokning 24 juli
Platser kvar: 2
 
Fullbokad
Matbokning 31 juli
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
Matbokning 7 augusti
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
Matbokning 14 augusti
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
Matbokning 21 augusti
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
Matbokning 28 augusti
Platser kvar: 0
 

Välkommen till

SOMMAR PÅ PAX

I sommar blir det grillkväll varje fredag. Tillsammans med Skafferiet i Harlösa serverar vi något gott från grillen med smarriga tillbehör.  

Grillen är varm från kl 18 och den varma maten serveras fram till 19. Ange i din bokning om någon i sällskapet önskar vegetariskt, har allergier vi ska anpassa för eller om ni har barn som önskar halv portion. Det finns också pannkakor med sylt och grädde för barn osm vill ha något annat.

Grillmenyn varierar. Fråga oss samma vecka vad det blir eller låt det bli en överraskning. 

175 kr för grillmat
100 kr halv portion

Vi förbereder maten i förväg. Det innebär att vi behöver uppgift om allergier och andra behov/önskemål i samband med bokning för att garantera att vi kan möta dina behov och ge bästa service. 


AKTUELLT i CORONA-tider

Vi har glesat ut våra sittplatser inomhus, spritar regelbundet ytor som många rör vid och framför allt uppmuntrar vi våra gäster att välja sittplatserna ute på bryggerigården.

Välj med andra ord kläder efter väder och tänk på att hålla avstånd till varandra. Tillsammans håller vi nere smittspridningen.  

Alla symptomfria besökare är hjärtligt välkomna!
Känner du dig krasslig eller har varit sjuk, stanna hemma i enlighet med riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och skjut upp besöket tills du är frisk igen.   


Resa till Pax

Skånetrafiken kör bussar som stannar strax utanför dörren, sök på hållplats "Flyinge Posten". Stadsnära landsbygd betyder dock att det är klokt att studera tidtabellen, det är rätt långt mellan avgångarna. 

Man kan också anlita vårt lokala taxibolag (Dalby Taxi 046 - 20 22 80) och åka till hållplats "Gårdstånga trafikplats" där bussarna går ofta till Malmö, Lund och Hörby, Kristianstad.


Sommar på PAX

Våra öppettider

Onsdag 14-19*
Torsdag 14-19*
Fredag 14-22
Lördag 12-16
*är det skitväder stänger vi ev tidigare

OBS! Efter skolstart 17 augusti enbart öppet fredagar från 16. 


Vi har förutom servering av lättöl, folköl och starköl servering av fika och lättare mat också utställning och försäljning av ullkläder från Mariedal Design, lokal keramik av Siri på Bås 15 och Jenny Bjärlestam och illustrationer av Isabella Handa. Självklart gårdförsäljning av våra egna produkter och dessutom en ny spännande dryck från Good Idea samt blommor från lokala Kreativa Blomster Varmt välkomna till PAX!

Calle och Marika Sjöström med personal