Hjälpledargruppen HT- 20

Arrangör Björklunds Hage 4H
Plats Björklunds Hage 4H Liljegrensvägen 5 168 53 Bromma, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Detta är gruppen för våra blivande hjälpledare. Vi fokuserar mycket på ledarskap och hur man ska agera i olika situationer med barn och djur. Deltagarna får ta del av både teori och praktik. Gruppen löper terminsvis på onsdagar kl 17.00-18.00.

Denna grupp är från 11 år och siktar in sig på mer avancerad djurteori, praktik och ledarskap.

Efter att man är klar i gruppen (brukar ta 1/2 -1 år) så är man redo att hjälpa till som hjälpledare på våra olika kurser och läger.

Alla hjälpledare får sedan vidareutbilda sig via Stockholms läns 4H genom olika ledarutbildningar och så småningom bli färdiga ledare.

VT 20: vecka 35 till och med V.47
Uppehåll: V.44 samt röda dagar.

I mindre grupper om max 10 barn får barnen lära sig allt om gårdens djur, både skötsel samt teori om dessa. Vi kommer även att lära oss lite om odling samt lära oss hur man är en bra medmänniska - både mot djur, natur och andra människor.

Barnen kommer att kunna få med sig mindre hemläxor och kommer under kursens gång få med sig fint material att spara och ta hem.

Vi avråder starkt barn med hö och pälsdjursallergier att gå på 4H grupp hos oss då vi inte har möjlighet till att anpassa sysslorna.

Om erat barn har unika behov är vårdnadshavare eller assistent varmt välkommen att följa med barnet men då grupperna drivs främst av ledare har vi inte kompetens och kunskap att ansvara själva över dessa barn.
 


Medlemsavgift: 350:-/kalenderår
Terminsavgift: 1000:-/termin 

För mer information och anmälan kontakta oss på mejl 4hbjorklundshage@telia.com

Färdiga hjälpledare/ledare har man även möjlighet att vara med i vår styrelse och påverka samt vara med på ledarmöten!

Anmälan sker genom vårdnadshavare.

.