Hello Creative Hellocreative.se YinYoga YinYoga Deluxe Pranama Embodied flow Kropp och själ Stillhet och rörelse Yoga Pranayama Andning Avslappning Meditation Kinesisk medicin Elementet Jord Personlig utveckling Sinne kropp och själ Änglakort Vägledning Stockholm

From Me to You! YinYoga Deluxe i Stockholm

Arrangör Hello Creative
Tid 2020-09-06 10:0012:00
Plats Pranama - The Center of the Great Heart, Ringvägen 126, 116 61, Stockholm
YinYoga Deluxe 6 september, Stockholm
250 kr

From Me to You! YinYoga Deluxe i Stockholm

En klass för alla sinnen, där vi varvar traditionella asanas från Yin Yogan med mjuka flödande rörelser. Vi stannar längre stunder i positioner, sittandes och liggandes, som arbetar med bindväven. Det ger Dig tid att möta dig själv, din kropp och andetag. Med inspiration från kinesisk medicin ger klassen inblick i kroppens meridianer och organ. Med kreativa intryck och verktyg så som avslappnande musik, vägledda meditationer, mantran, dofter, inspirerande kort, blir sinnena stimulerade och du kan fördjupa dig ytterligare i närvaron med dig själv. Passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet.  En utforskande resa i lugnt tempo - för sinne, kropp och själ!

Tema: Vi välkomnar in Sensommaren med Elementet "Jord", som bland annat står för Grundning, Kontakt & Support!


Kommande datum:
Söndag 6/9, kl.10:00-12:00 / Pranama - The Center of the Great Heart, Ringvägen 126, 116 61 Stockholm (Skanstull)

Din Investering: 250kr inkl. Te och tilltugg. Anmälan är bindande men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Begränsat antal platser. Anmälan senast 5/9, kl.18:00.
De tre första som anmäler sig får en gratis "Mini-Reading" med Änglakort av Erica, efter sammankomsten. 

Övrigt: Dörren till Earth Shala (en trappa ner) öppnar kl.10:00, men du kan komma in till Pranama för ombyte, toalett med mera från kl.9:45. Yogamattor och tillbehör finns på plats, men på grund av rådande omständigheter med Covid-19, så ber jag dig, i den mån du kan, ta med en egen yogamatta, filt och handduk. Efter klassens cirka 1h 45 minuter, bjuds det på te och tilltugg.

VIKTIGT! Vi håller Folkmyndighetens riktlinjer så som att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna på plats, samt stannar hemma om vi känner minsta symtom: ont i hals, förkylning, snuva, hosta, feber, trötthet och öm i kropp.


Hjärtligt Välkommen till YinYoga deluxe!

Önskar,
Erica - Hello Creative 

Be Creative!
Be Unique!
Be You!

Det lilla extra... Creative InSpirit med Erica: Ge dig själv en privat session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck. 600kr/1,5h. Mejla för förfrågan och bokning.

Om Erica Löfgren: Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, manusförfattare, regissör, yogaledare och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare.