Detta event är inställt pga Corona-viruset. Vänligen kontakta arrangören för mer infomation. Kontakt via ”Hjälp med bokningen” i sidfoten.

Att leda sig själv stark i kris

Arrangör Lili Öst production
Tid 2020-08-25 18:0020:00
Plats Coachhuset & Mötesrum Luntmakargatan 52, Stockholm
Jag vill gärna anmäla mig till föreläsningen den 25/8 2020 Kl 18-20
100 kr

Kära kollega.

Vi lever i en milt sagt turbulent tid. Många av oss har helt eller delvis tappat den största möjligheten till att försörja oss på det vi älskar och valt att arbeta med inom kultursektorn. Många är rädda, frustrerade, arga, förtvivlade. Samtalsämnet Covid och vad det gjort med stora delar av världen är extremt aktivt i de flestas liv, vilket hela tiden blåser liv i våra negativa känslor och gör dem till aktiva magneter. Tanke och känslomagneter som påverkar vårt liv på ett sätt som de allra flesta inte har någon eller väldigt lite kunskap om.

Kanske du har läst mina böcker, följt mina bloggar, kanske följer min podd Attraktionslagen 2.0 eller så är du en helt ny bekant.Oavsett så är du varmt välkommen denna kväll som är resultatet av samtalet jag hade med Gladys del Pilar om den galopperande psykiska ohälsan pga Covid. Tappade självbilder eftersom så många identifierar sig med vad de GÖR, vilket blir en knäck för många när de plötsligt inte kan göra det som gör dem - till dem. Om att tappa motivationen att ta sig upp igen. Om rädslan om framtiden, frustrationen över situationen mm. ALLT detta sammantaget ger inte bara ett negativt emotionellt läge utan får dessutom ett energikvitto.

Fortsätter du GÖRA – TÄNKA – KÄNNA & FÖRVÄNTA DIG samma saker som du gjort hittills, kommer du inte få någon förändring. Och är inte det en god nyhet utan det är en förändring och förbättring du vill se runtomkring dig, är det på insidan av dig själv som du behöver börja! Våra tankar och känslor kan verkligen vara både våra bästa vänner såväl som våra värsta fiender! Vi lever i en för många fruktansvärt svår tid just nu, och är det någon gång som det verkligen är viktigt att själv kunna leda sig själv så att våra tankar och känslor är våra bästa vänner, - så är det nu och det kan jag hjälpa dig med.


”Every morning we are born again.
What we do today is what matters most” Buddha

Vad är SÅ KLART-metoden?

SÅ KLART-metoden är en tvärvetenskaplig metodik där jag blandar beteendevetenskapen med Attraktionslagen - en av våra universella naturlagar. I det mötet skapas verklig magi och en förståelse på ett helt nytt plan, varför det som alltid fungerar – gör det. Och varför det som aldrig eller sällan gör det, eller till och med har tendens till att landa i smärre katastrofer, gör det.

Vem är jag?

Jag blir ofta presenterad som en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Utbildad coach med NLP-inriktning. Föreläsare och workshopsledare. Driver podden och youtubekanalen Attraktionslagen 2.0. Är en av två grundare till Futurebook - ett organiserat personutvecklingsprogram och är skapare av onlinekursen Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden 

2018 hade jag 35 års jubileum på scen. De första 25 som artist i bl a sånggrupperna Family Four och Avec. De senaste 11 som föreläsare. Författare till Jag blir vad jag tänker (2012) och SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team (2017/ ljudbok 2018.) Jag älskar det jag gör och med ett brinnande engagemang föreläser jag om attraktionslagen i kombination med våra attityder, vårt mesta fokus och självledarskap.

Föreläsningsreferenser:

"Fantastiskt, underbart, inspirerande, glädjespridande! Efter ditt föredrag vill man bara ta tag i sitt liv och bli i sin fulla potential!”
Eva Reignier, Stockholm

"En otroligt inspirerande föreläsning där man direkt fick enkla verktyg att förändra sitt tankesätt. Redan efter 30 minuter så hade jag insett vad jag måste förändra i mitt sätt att tänka i vissa avseenden. Jag skulle rekommendera alla att lyssna på Lili."
Anna-Fia Nilsson, PR/Chief Trainer, Sensai/Bvlgari


Referenser från mina helgkurser:

”Kursen är SÅ givande. En stor del i det hela är Lili som person med sin otroliga förmåga att inspirera. Inslaget med sång är helt underbart! Den här kursen borde alla gå!” Helen Heed, Ägare, Heed&Heed/FWD Reklambyrå AB

”Insikterna jag fått om mina omedvetna negativa tankar, har stundom känts lite obehagliga, för jag har verkligen inte sett dem så tydligt innan. Så glad att jag gör det nu! ” Lena Brovall, VD/ägare Brovalls rum

"Vilken utveckling! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå kursen som är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa.” Eva Daniels, Massageterapeut & Kinesolog/ Eva Daniels kroppsrehabilitering

"En mer givande dag får man leta efter. Denna dagen fick mej att öppna ögon och tankar som varit stängda länge. Tack underbara Lili för uppvaknandet. Nu är MIN tid kommen att ta för mig av livet!” Christel Larsson, Ljungbyhed


PRAKTISK INFORMATION:

Lokalen Granen ligger på plan 1. (Det finns dessvärre ingen hiss.)
Kaffe och thé finns att köpa på plats
Föreläsningen startar kl 18, så kom gärna lite innan så vi kan starta på tid. Tack på förhand.
Portkoder får du när du bokar
Du når mig på 070-7171246


Ingen avbokning, utan får du förhinder får du själv ombesörja att sälja din biljett.