Välkommen till ett inspirerande frukostwebbinarium med Inger Steinnes om The Circular Trip

Arrangör Cradlenet Syd
Tid 2020-05-28 08:3009:30
Standardbiljett
 

Välkommen till ett inspirerande frukostwebbinarium med Inger Steinnes om The Circular Trip– en resa där lokala och cirkulära projekt från den cirkulära gräsrotsrörelsen i Europa utforskas!

Det lånas, lagas, odlas och skapas runtom i Europa. Precis innan Corona exploderade hann Inger Steinnes göra en resa genom Europa för att utforska den cirkulära gräsrotsrörelsen. Så blev The Circular Trip född.

Cradlenet Syd bjuder in till ett frukostwebbinarium torsdagen den 28e maj kl. 8.30 med Inger som ska berätta om sin resa. Under webbernariet berättar Inger om ett antal av projekten hon besökte och vilka insikter resan gav, allt ifrån projekt för delning och återbruk till livsmedelsproduktion. Vill du veta mer om leksaksbibliotek, diy plaståtervinning eller cirkulär arkitektur? Missa då inte detta!

Inger jobbar som UX-designer och har länge haft ett intresse för cirkulär design inom produkter och tjänster. När hon inte designar är hon ofta ute i naturen, allra helst bland fjäll eller hav. Hon är också aktiv i miljökollektivet Nordic Ocean Watch som arrangerar strandstädningar och sprider kunskap om marin nedskräpning.

 

Gör dig en god frukostmacka, häll upp en kopp kaffe och lyssna in på webbinariet!


Anmäl dig senast onsdagen den 20 maj.


Länk till webbinariet skickas ut längre fram till de som anmält sig.

 

Hoppas vi ses där!

 

Har du några frågor kontakta hanna.pedersen@hutskane.se