Detta event är inställt pga Corona-viruset. Vänligen kontakta arrangören för mer infomation. Kontakt via ”Hjälp med bokningen” i sidfoten.

Tendens 2020 - Kärnkraftens konkurrenskraft

Arrangör Sveriges Kärntekniska Sällskap
Tid 2020-10-07 08:3016:00
Plats Finlandshuset konferens, Snickarbacken 4, Stockholm
Seminarium inkl. lunch, medlem SKS (gratis)
 
Seminarium inkl. lunch, ej medlem SKS
1000 kr

Sveriges Kärntekniska Sällskap hälsar välkommen till Tendens 2020: Ett Seminarium om pågående förändringar och tendenser inom svensk kärnteknik.


Efter att tidigare ha blivit inställt pga Coronasmitta så är nu ett nytt datum spikat för Tendens - 7 oktober 2020. Programmet är detsamma och de flesta av föredragshållarna har bekräftat sitt deltagande.

Sista anmälningsdag 23 september 2020. Behövs två veckors varsel för att veta hur många luncher som ska bokas.

Här finns mer information:
https://karnteknik.se/tendens2020

Och ett preliminärt program

Tendens är ett heldagsseminarium och ett tillfälle för alla som brinner för kärnkraft att nätverka och diskutera pågående och framtida tendenser. Temat för Tendens 2020 är Kärnkraftens konkurrenskraft. Det blir spännande föredrag inom områdena ekonomi, SMR, industristandard, innovation och forskning.

Seminariet äger rum den 7 oktober i Stockholm. Klockan 08.30 är det registrering och kaffe, själva seminariet börjar kl 09.00 och beräknas pågå till kl 16.00. Lunch ingår i registreringen.

För SKS medlemmar är Tendens kostnadsfritt. No-show avgift vid utebliven närvaro är 550 kr. Alternativt kan du skicka en vän eller kollega. För icke SKS-medlemmar är avgiften 1 000 kr.

Skynda att anmäl dig. Begränsat antal platser.Varmt Välkommen!
SKS Styrelse