På Tapeten - Sundsvalls Friluftsfestival

Arrangör Stenstan Visitor Center
Tid 2020-02-07 12:0012:30
Plats Stenstan Visitor Center, Sundsvall
Fredag 7 februari kl 12:00
 

Anders Erlandsson, Friluftstrateg på Sundsvalls Kommun berättar om den nya festivalen ”Friluftsfestivalen” som är en folkfest för stora och små med fokus på vinteraktiviteter utomhus. Festivalen äger rum den 16 februari vid Sidsjön. Anders kommer även berätta lite om vad som är på gång i friluftskommunen Sundsvall.


På Tapeten handlar om Sundsvall – och framförallt om Stenstan – i olika former. Precis som namnet ”På Tapeten” antyder fokuserar vi på det som var intressant och relevant då, nu och i framtiden. Du får uppleva allt ifrån föreläsningar till dramatiserad teater.

Nytt för i år är att På Tapeten genomförs varannan fredag kl 12:00, en ca 30-40 minuters föreläsning. Anledningen till att vi kortar ner seminariet är att även du som jobbar ska ha möjlighet att besöka oss under lunchpausen. Vi ökar däremot tillfällena och hoppas att dessa dagar ska ge dig en guldkant i vardagen.

Du har möjlighet att förlänga din ”På Tapeten-upplevelse” genom att äta lunch tillsammans med övrig publik direkt efter föreläsningen. Vi har därför ordnat ett exklusivt ”På Tapeten-pris” á 90 kronor för dig som har deltagit på föreläsningen. Meddela i anmälan.

Hjärtligt välkommen!