På tapeten- Sundsvalls Gitarrfestival

Arrangör Stenstan Visitor Center
Tid 2020-01-24 12:0012:30
Plats Stenstan Visitor Center, Sundsvall
Fredag 24 jan kl 12:00
 

Säsongspremiär 24 januari för På Tapeten! 

OBS! Sundsvalls Spårvägar har flyttats till den 21 februari. 

Sundsvalls Gitarrfestival med Yamandú Pontvik. Den 19-22  mars arrangeras den 10:e Gitarrfestivalen i Sundsvall. Yamandú är barytonsångare, kompositör och körledare, född och uppväxt i Uruguay med svensk-tyska föräldrar och sedan 1987 bosatt i Sverige


På Tapeten handlar om Sundsvall – och framförallt om Stenstan – i olika former. Precis som namnet ”På Tapeten” antyder fokuserar vi på det som var intressant och relevant då, nu och i framtiden. Du får uppleva allt ifrån föreläsningar till dramatiserad teater.

Nytt för i år är att På Tapeten genomförs varannan fredag kl 12:00, en ca 30-40 minuters föreläsning. Anledningen till att vi kortar ner seminariet är att även du som jobbar ska ha möjlighet att besöka oss under lunchpausen. Vi ökar däremot tillfällena och hoppas att dessa dagar ska ge dig en guldkant i vardagen.

Du har möjlighet att förlänga din ”På Tapeten-upplevelse” genom att äta lunch tillsammans med övrig publik direkt efter föreläsningen. Vi har därför ordnat ett exklusivt ”På Tapeten-pris” á 90 kronor för dig som har deltagit på föreläsningen. Meddela i anmälan.

Hjärtligt välkommen!