Julmarknad på Täby Torg 2020

Arrangör Stockholmsmarknader AB för Täby kommun
Plats Täby Torg, Täby C, 183 34 Täby, Stockholm
Kategori 1, Marknadsställning, 28/11 2020
500 kr
Fullbokad
Kategori 2, Egen ställning/tält, 28/11 2020
300 kr
Kategori 3, Foodtruck etc, 28/11 2020
500 kr
Kategori 1, Marknadsställning, 29/11 2020
500 kr
Fullbokad
Kategori 2, Egen ställning/tält, 29/11 2020
300 kr
Kategori 3, Foodtruck etc, 29/11 2020
500 kr

Julmarknaden på Täby Torg (vid Täby C) 

Här gör du en bokningsförfrågan om utställningsplats på Julmarknaden på Täby Torg, utomhustorget precis vid Täby C. Du kommer inom 10 dagar att få besked av arrangören om du fått plats på marknaden och i så fall en betalningslänk per mail (avsändare info@simplesignup.se). Antalet platser är begränsat, så det kommer endast att finnas ett visst antal platser inom varje tema (se nedan).

I menyn här intill väljer du platskategori samt antal platser du vill boka och klickar på knappen "Boka" för att ta dig vidare. Var noga med att beskriva ditt utbud så detaljerat som möjligt i din bokningsförfrågan. Du kommer som säljare att behöva lämna personuppgifter, enligt Skatteförfarandelagen. Mer info om detta hittar du här

Marknaden arrangeras på Täby Torg, torget precis utanför Täby Centrum. Öppettiderna är kl. 11-15, 28-29 november 2020.

VAD FÅR DU SÄLJA? TEMAN FÖR MARKNADEN:
Vi välkomnar säljare med eget utbud på något av marknadens fyra teman:

Ätbart: Lokala matproducenter, musterier, gårdsmejerier, bagerier etc

Växtlighet: Julblommor, kransar, julkärvar, julgranar, ved etc.

Hantverk: Konstnärer, designers, konsthantverkare, som säljer sitt eget hantverk (dvs INTE importerat, massproducerat etc)

Antikt & Retro: Antika föremål (INTE nytillverkade retroprylar, med antikt avses här t o m 70-talet)

Övrigt ekologiskt, småskaligt, närproducerat: Du som har en hållbar affärsidé, helt enkelt. Dock ej hudvårds-/skönhetsprodukter som Forever Living e dyl.

Vi vill alltså ha utställare som säljer sådant de själva producerat (förutom på temat Antikt & Retro). Är du osäker på om ditt utbud passar på denna marknad? Kontakta oss innan du bokar plats: info@stockholmsmarknader.se 

PLATSKATEGORIER
Kategori 1: 
Platsen består av en klassisk marknadsställning (80x220 cm) med bord och litet "skärmtak", som alltså finns på din plats när du anländer. Lite utrymme finns även på sidorna om ställningen att fritt utnyttja. Platspriset är 500 kr.

Kategori 2: Egen ställning/tält. En plats om 3x3 m. Inget bord, tak e dyl ingår i denna plats. Här ska du ta med dig egen marknadsställning/tält etc. Platspriset är 300 kr.

Kategori 3: Foodtruck etc. Mat & dryck för direktförtäring, foodtruck, matvagn e dyl. En plats om 3x6 m. Platspris: 500 kr.

KÖPVILLKOR
* Betalning av platserna sker efter att din bokningsförfrågan godkänts. 
* Betalning ska ske inom 3 dagar från att din bokningsförfrågan godkänts. Du kommer att få en länk till betalsidan där du kan betala för platsen med betalkort (VISA, MasterCard). Länken kommer i ett mail med avsändare info@simplesignup.se (bokningstjänsten).
* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan.
* Det är viktigt att du inte köper plats om du är osäker på om du kommer att kunna delta. Detta då vi kan komma att marknadsföra just dina produkter i annonseringen för marknaden. Om du mot förmodan skulle få oväntade förhinder vill vi att du hör av dig i så god tid som möjligt.
* Platsen går inte heller att överlåta till annan utan godkännande från arrangören. 
* Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du de villkor som gäller för att sälja på marknaden (angivna här på sidan). Alla uppgifter i bokningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig.


PRAKTISK INFORMATION
* På denna Marknad säljer utställarna på temana Ätbart, Växtlighet, Hantverk eller 
Antikt & Retro. Vi vill alltså ha utställare som säljer sådant de själva producerat (förutom på temat Antikt & Retro, där vi här avser t o m 70-talet och INTE nytillverkad retro).
* Utställare får ENDAST sälja det utbud de uppgett vid bokningsförfrågan. Är du osäker på om ditt utbud passar? Kontakta oss!
* Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst avvisa utställare som inte håller sig till säljvillkoren, eller på annat sätt är olämplig.
* Etablering för säljare mellan kl. 8.30 och 10.30 på marknadsdagen. Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats.
* Efter kl. 15, när marknaden är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar och skräp hem. Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar eller sopor på området.
* Alla ska ha packat ihop senast kl 17.30.
* Marknaden håller öppet i alla väder.
* Tillgången till el på torget är begränsad. Maila oss i förväg om du behöver el och ange hur mycket/till vad.
* Ta gärna med en stol att sitta på under dagen. Fler tips inför din marknadsdag hittar du på: www.tabytorgmarknad.se/utstallartips/

Läs mer om marknaden på www.tabytorgmarknad.se 

Arrangör: Stockholmsmarknader AB i samarbete med Täby kommun.

Mycket välkommen på Julmarknaden på Täby Torg!

Kontakta oss på Stockholmsmarknader
Tel: 076-8966370     Epost: info@stockholmsmarknader.se

www.stockholmsmarknader.se