Stockholm - Workshop - Heal Through your story - Stockholm

Arrangör Authentic Relations
Tid 2020-03-14 09:162020-03-15 09:13
Plats Café Shine & Holistic Center Kvarngatan. 20 Stockholm., Stockholm
Workshop - Heal Through your story - Stockholm
 

Är du redo att hela själen så att kroppen slutar klaga?
Då är denna workshop för dig.
Nu är det dags för en fördjupande workshop med syfte att öppna upp och skapa healing genom din story. Tillsammans ska vi hitta just Dina drivkrafter så att kroppen slutar klaga.

Efter föreläsningen, kroppen klagar när själen lider så ska vi fördjupa oss lite mer i hur vi kan arbeta med det här. Idén är att se hur svaren till helande ligger i din egen story.
Men för att finna den så är det viktigt att följa den röda tråden. På så vis kommer man snabbare fram till hur man kan jobba sig igenom eventuella trauman, låg självkänsla, rädsla, medberoende, ego, oläkta sår, depression och det som många kallar psykisk ohälsa osv. Vi kommer även att jobba med:

För en tid sedan så landade jag personligen i att jag själv under 12 års själsarbete hittade nycklar för min egna läkning men såg inte hur jag kunde sätta ihop det. Som test så har samma metod använts i mina vägledande samtal där många har fått enormt fantastiska resultat. Därför ska vi nu arbeta med detta koncept tillsammans i ett pay it forward.

Vi kommer bland annat att prata om:
De åtta nycklarna - Här får du ta del av de viktiga och enkla nycklarna till hur du på ett enkelt sätt läker såren, knyter upp knutarna och omfamnar lärorna till att nå läkning och framgång.
Sårbarhetens kraft - För att dra full nytta av den helande kraften i att läka din story, behöver du motstå att hålla tillbaka något. Du behöver släppa dina masker, sluta oroa dig för vad "alla" kommer att tänka. Nyckeln till närhet är genom att vara sårbar för dina brister och modig inför dina styrkor.

Maila för mer info.hej@veronicadurango.se 

DATUM:
Workshop 1 4- 15 Mars 2020

PLATS:
Café Shine & Holistic Center
Kvarngatan. 20 Stockholm.


ANMÄLAN
Anmälan och mer info görs till: hej@veronicadurango.se 

(Din plats är säkrad först när anmälan på mailen samt betalningen är gjord)

Begränsat antal platser.(endast 10 deltagare ) Först till kvarn.
✌️&❤️

Mer om Veronica på www.veronicadurango.se