Dags att blomstra - Bli vän med ditt förflutna

Arrangör In the Pink
Tid 2019-12-03 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, Malmö
Föreläsning
250 kr
Fiskgryta
125 kr
Morotssoppa
105 kr

En föreläsningsserie i åtta delar för dig som vill accelerera din personliga utveckling. 

Tisdagen den 3 december kl 18:30-20:00 håller psykolog Elvis Pavlovic fjärde delen – Bli vän med ditt förflutna

Vi kan aldrig undgå vårt förflutna. Allt vi hittills har varit med om finns lagrat i våra kroppar och utgör vid det här laget en integrerad och välsmord del av vår personlighet. De delar som arbetar till vår fördel reflekterar vi oftast inte över medan de som saboterar för oss med lätthet kan ta över och sänka vår livskvalité över tid.

Ska vi blomstra och levandegöra oss bortom tidigare programmering är vissa principer nödvändiga att förstå och följa för att inte riskera att återupprepa samma dramer och beteendemönster om och om igen.

Välkommen till en föreläsning där vi tar en kärleksfull titt på hur vi kan förstå, dyrka upp och försonas med vårt förflutna så att vi på riktigt kan börja träda in i kreativitet, njutning, intimitet och mening. Bland annat besvarar vi:

         Hur man vet om man har omedvetna problem
•         Vad som krävs för realistisk och varaktig förändring
•         Hur man läker de mest destruktiva känslorna
•         Varför vi självsaboterar och vägen ur det

Dags att blomstra är en föreläsningsserie presenterad av Elvis Pavlovic, leg psykolog som bjuder på frukten av tjugo års fördjupning i psykologi och mer än tiotusen terapisessioner med klienter.

Under åtta tillfällen djupdyker Elvis i de viktigaste och mest funktionella principerna för att styra vårt liv mot ett allt mer stabilt välmående präglat av autentiska val, medveten riktning, hållbarhet och samspelthet.

Serien är tänkt att fungera som en katalysator för personlig förändring och passar alla som är intresserade av att röra sig bortom sina nuvarande begränsningar och prövningar oavsett utgångsläge.

Läs mer om Elvis på http://elvispavlovic.com/

Föreläsningarna är fristående men serien avnjuts bäst i sin helhet.

Pris för fjärde föreläsningen är 250 SEK. 

Välkommen och ät en hälsosam middag hos oss på In the Pink innan föreläsningen – Fiskgryta med lax, sej, räkor, lök, vitlök, selleri, purjolök, grädde, krossade tomater, vitt vin och chili toppad med aioli, dill och groddar till 125 SEK eller en krämig morotssoppa med lök, ingefära, chili och kokosgrädde toppad med rostad pumpa och havrefraiche till 105 SEK.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkomna!