Hållbar december

Arrangör Annika E Linderoth
Tid 2019-12-09 00:002019-12-20 00:00
Hållbar december
 

Yay, december är snart här!

Denna tid på året kan vara helt galen, hektisk och innehålla en känsla av att inte räcka till. Framför allt inte räcka till för sig själv. Skulle du vilja ha en adventskalender av ett annorlunda slag?

Jag har skapat en 12 dagars adventskalender med fokus på medkänsla, välmående och omtanke om dig själv. Att ta hand om din stress är lite som att underhålla en bil. Det finns massor av små saker du kan göra för att få saker att fungera smidigare och vara hållbar fram till jul, och även efteråt. 

Så jag kommer fylla dessa 12 dagar med små saker som du kan göra och använda för att göra december lite mindre galen och mycket mer hållbar. Du behöver se till att du är hållbar för att kunna finnas där för de runt omkring dig som behöver dig. Det är dessutom så, att vem som än älskar dig blir gladare och lyckligare av att veta att du är glad och lycklig. Så det här är bra för alla. 

Den här miniadventskalendern är fylld med medkänsla. Framför allt medkänsla för och om dig själv. En liten stunds återhämtning varje dag som kommer hjälpa dig att njuta av och glädjas åt en av årets stora helger. Mitt syfte är att hjälpa dig att vara hållbar hela vägen fram till jul och även efteråt. 

Alla kan vara med i min adventskalender. Den är helt kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att klicka på knappen och anmäla dig. När din anmälan är registrerad får du länken till facebook-gruppen där jag håller min adventskalender. 

Varenda morgon mellan den 9-20 december delar jag med mig av tänkvärdheter att ha med sig under dagen, miniövningar eller affirmationer. Dessa 12 dagar är designade för dig att ta en liten stund med och för dig själv någon gång varje dag. Var med och gör något meningsfullt och användbart under 12 dagar i december.  

Kom och häng med mig i denna kostnadsfria miniadventskalender. Bjud in dina kolleger, släkten och vänner. Tipsa även de som du inte känner. 

Jag som anordnar denna adventskalender för hållbar december heter som mitt företag; Annika E Linderoth. Jag är licensierad Självledarskaps Coach vid Lifespider System Academy och diplomerad Friskvårdsguide och jag har över 20 års erfarenhet av ledarskap. 

Har du några frågor så sänd mig ett mejl: annika.e.linderoth@gmail.com

Varmt välkommen!
Vänligen
Annika E Linderoth