Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron

Arrangör Hjärna Utbildning
Tid 2019-11-20 18:0020:00
Plats Polhemssalen, Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46 , Stockholm
Föreläsning, 20 nov
469 kr

Hur anpassar sig vår 40 000-åriga hjärna till en digital tillvaro? Vad innebär det i praktiken? Hur kan vi främja psykisk hälsa? Vad hjälper oss att tänka fokuserat i en strid ström av information? Hur tar vi vara på de möjligheter som digitaliseringen ger, utan att tappa de analoga värdena?

Föreläsningen kommer att beröra de vardagligheter som utmanar oss. Den kommer samtidigt ge vägledning för hur vi bemöter varandra, väcker empati, presenterar information, skapar engagemang och hanterar stress. Följ med på en resa av insikter om hjärnan som kan komma att förändra dina tankar, känslor och även handlande på arbetsplatsen såväl som hemma.

Anna Tebelius Bodin är föreläsare, pedagog och författare och utbildad i inlärningspsykologi vid Harvard University. Hon har gett över 700 föreläsningar runt om i Sverige och utomlands. Anna fokuserar på psykologin bakom hur vi lär och motiveras att tänka. Med vetenskaplig grund formar hon konkreta strategier för hur vi kan ta oss an de nya utmaningar som digitaliseringen erbjuder. Hennes föreläsningar är lika kända för sitt intresseväckande innehåll som för hennes pedagogiska sätt att beröra deltagarna. 2018 nominerades Anna till Stora talarpriset och inkluderades i Eventeffekts lista över Sveriges mest populära talare både 2018 och 2019.Läs mer om Anna ; www.annatebeliusbodin.se


OBS! Vill du hellre betala med faktura är det bara att maila faktureringsadress till anna@hjarnautbildning.se