MIX Frukostföreläsning 29 mars 2019

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2019-03-29 07:0009:00
Plats Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, Gävle
Medlem
 
Gäst
 

Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du har anmält dig, men inte kommer utan att meddela förhinder (info@mixgavleborg.se) senast klockan 12:00 två dagar (onsdagen) innan föreläsningen, debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

UPPNÅ "BUSINESS BRILLIANCE" MED ENKLA STRATEGIER


Har du känt att du inte har blivit ihågkommen i ett mingel eller en nätverksträff? Eller att du ständigt måste jaga nya kunder och att dina marknadsföringsplaner inte leder någonstans? Då behöver du ett nytt, innovativt sätt att tänka – du behöver The Business Brilliance Strategy.


Mars frukostföreläsning riktar sig till dig som är egenföretagare, ledare och medarbetare i näringslivet. Den ger dig tipsen och verktygen för att bli ihågkommen i havet av människor, få människor att jaga dig och din kompetens och hur du trivs som fisken i vattnet när du talar inför folk.

Företagscoachen och föreläsaren Anna Jois lär ut strategier som hon samlat från experter världen över sedan hon började läsa företagsutveckling i 15-årsåldern. Idag är hon 34 och reser jorden runt och utvecklar människorna bakom företagen till att nå ”Business Brilliance”.

OM ANNA JOIS

Anna startade sin karriär på scen som artist vid 12 års ålder. Som 26-åring startade hon sitt första företag och ett år senare utbildade hon sig till certiferad coach (ICC). Idag är hon VD för Business Brilliance och enbart i år har hon talat i 14 länder och coachat människor runt hela jordklotet med sina strategier.


OBS! Denna gång är vi på Citykonferensen. Vi inleder även föreläsningen med årsmöte och börjar därför en kvart tidigare. Maila info@mixgavleborg.se om du vill få handlingarna innan mötet.