Matbokning PAX Bryggpub

Arrangör Pax Brygghus AB
Plats Pax Brygghus, Stuterivägen 2, 247 47 Flyinge
Fullbokad
Matbokning 18 oktober
Platser kvar: 0
 
Matbokning 25 oktober
Platser kvar: 19
 
Matbokning 8 november
Platser kvar: 40
 
Matbokning 15 november
Platser kvar: 40
 
Matbokning 22 november
Platser kvar: 40
 
Matbokning 27 november
Platser kvar: 40
 
Matbokning 4 december
Platser kvar: 40
 
Matbokning 11 december
Platser kvar: 40
 
Matbokning 18 december
Platser kvar: 40
 

Välkommen till
Pax Bryggpub


Välkommen vardag

Efter en härlig sommar med roliga gästspel i bryggpuben vi nu inne i september. För oss på Pax betyder det att vi återgår till fredagspub med fredagsgott från Linnérs mat

Som vanligt går det bra att bara dyka upp för att smaka en öl eller två. Mellan 18 och 20 serveras mat. Den som vill äta gör klokt i att förboka sin mat här på sidan. Vi har öppet varje fredag.
 
För den som vill dricka gott utan alkohol finns vår storsäljande lättöl #paxauriga och en hel mängd välsmakande alkoholfria drycker. 

Under hösten kommer det att dyka upp både nya drycker och roliga tilltugg i bryggpuben. Det finns alltid en bra anledning att komma tillbaka, antingen för att kolla in nåt nytt eller för att återuppleva nåt gott sedan tidigare. Fredag 4 oktober

Kyckling på tortillabröd

chimichurri,gräddfil och picklad kålsallad med ananas och feta


Fredag 11 oktober 

Kryddig färs på spett

sallad på cous-cous, blomkål och persilja, äppletzatziki och rödlöksmarmelad

 

Fredag 18 oktober

Glacerade kamben

salladskål i kimchi,jordnötter, sesammajo och picklade morötter

 

Fredag 25 oktober

Bog i gryta

dijon,champinjoner,bacon och rostad potatis i paprika cremé fraiche

Fredag 1 november STÄNGT

Allhegonahelgen på höstlovet håller vi stängt dag före röd dagMenyn uppdateras mot slutet av publicerad period, men det går fint att boka även längre fram för att försäkra sig om plats.


Vi löser galant vegetarisk alternativ, allergier och liknande - men glöm inte uppge det i bokningen. Vi har inget fullständigt restaurangkök på Pax och behöver informationen senast två dagar i förväg i förväg för att erbjuda er rätt mat och bästa upplevelse. 

Våra minsta bord har fyra platser vilket innebär att små sällskap kan få dela bord med andra gäster om det blir fullt. Så länge vädret tillåter går det självklart finfint att slå sig ner utomhus med sin öl och mat. 

Resa till Pax

Skånetrafiken kör bussar som stannar strax utanför dörren, sök på hållplats "Flyinge Posten". Stadsnära landsbygd betyder dock att det är klokt att studera tidtabellen, det är rätt långt mellan avgångarna. 

Man kan också anlita vårt lokala taxibolag (Dalby Taxi 046 - 20 22 80) och åka till hållplats "Gårdstånga trafikplats" där bussarna går ofta till Malmö, Lund och Hörby, Kristianstad.


Varmt välkomna till PAX!
Calle och Marika Sjöström