Sverige - Från botten till toppen

Arrangör Nyföretagarcenter Syd / ECSödertull
Tid 2019-01-15 18:0019:30
Plats EC Södertull, Södra Vallgatan 5, malmo
Sverige - Från botten till toppen
 

Sverige - Från botten till toppen

Konsten att komma nära inpå livet och samtidigt leva sin dröm! 

Följ med på en inspirerande och fascinerande Sverigelöpning genom 45 maraton på 47 dagar. Från den lägsta punkten till den högsta. 190 mil om livet, kärleken och döden. Om att lyssna till och följa sin inre röst, motivation och humor som drivkraft. Och att allt är möjligt med litet mod, galenskap och en dröm att förverkliga.
Nu berättar han den oavkortade historien, personligt och närgånget.
Det här är hans berättelse.
Missa inte det.

Föreläsare Jan Haak är ultradistanslöparen som med humor och lust som drivkraft inspirerar och engagerar till utveckling och förändring. I hans föredrag blandar han egna erfarenheter med metoder som förenar visioner och mål och om drivkrafter och livsavgörande händelser som påverkar oss som ledare och människor. 

Född och uppvuxen i Malmö på 70-talet. Pluggade i Lund på nittiotalet där han tog sin examen med geografi som huvudämne. Som ung bodde han i Japan i ett zenbuddistkloster och var under 15 år instruktör i karate. Han har gjort två järnmannen och på senare år fokuserat på löpning som en omistlig del av livet.  Han arbetar som planeringschef i Malmö stad sedan många år tillbaka med Malmös utvecklingsfrågor, fysiska planering och public affairs.  

Fika sponsras av EC Södertull och är kostnadsfri. 

Välkomna!Avbokning ska ske senast 2 dagar innan. "No show" avgift är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer.