Öppen ölprovning

Arrangör Pax Brygghus AB
Plats Pax Brygghus, Stuterivägen 2, 24747 Flyinge

Eventet stängt för nya bokningar

Ölprovning


SOMMAR 2019

Under våren har vi köpt Lycke Bryggeri som nu blir en del av Pax och ger närvaro i Göteborgsregionen. Inledningsvis lägger vi mycket tid på att få igång det och det innebär tillsammans med lite efterlängtad ledighet att de öppna ölprovningarna tar paus över sommaren. Har du ett presentkort som är på väg att gå ut? Inga problem, hör bara av dig så förlänger vi det.  

Glad sommar önskar Calle, Marika och Pax


Du är välkommen på ölprovning hos oss på Pax Brygghus i Flyinge. Du får prova sex sorters hantverksöl och bryggmästare Calle berättar om hantverket, smakerna och stilarna.

Provningen tar ca två timmar och innefattar en visning av bryggeriet med nåt gott i glaset.

Vi finns i fd lanthandeln på Stuterivägen 2 i Flyinge där vi brygger öl, tar emot grupper på provningar och konferenser och håller öppet i bryggpuben på fredagar. 

Vill du boka provning för egen grupp - hör av dig!

info@paxbrygghus.se 

046-520 80

Välkommen till en upplevelse med doft, smak och färg av öl!


Om du har presentkort fyll i nummer i formuläret och tag med till provningen. 

Provningen kostar 350 kr per person inkl moms. Betalning ska ske till PAX i enlighet med instruktioner i bokningskvittot. Enklast betalar du med swish. Har du inte swish kontakta oss så löser vi betalningen på annat sätt. 

Ombokning kan ske kostnadsfritt fram till 14 dagar innan provningen. Därefter utgår full avgift om vi inte har möjlighet att fylla platsen med annan provare.

Vid färre än tolv bokningar per tillfälle kan vi välja att ställa in. I så fall återbetalas avgiften om ombokning ej önskas.