MIX dagen 21 februari 2019

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2019-02-21 12:3020:30
Plats Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, Gävle
Medlem
 
Icke medlem
 

ÅRETS EVENT - MIX-DAGEN 2019
- FRAMGÅNG, MOTGÅNG OCH LEDARSKAP

Torsdagen den 21 februari 2019 anordnas MIX-dagen för fjärde året i rad. En eftermiddag och kväll som bjuder på såväl spännande föreläsningar som mingel och nätverkande.

MIX-dagen är ett event för dig som arbetar med, eller är intresserad av, marknadsföring, kommunikation, PR, försäljning och ledarskap och som vill få inspiration, energi och kunskap. En mötesplats för företag, organisationer och andra intressenter inom branschen.

Föreläsningar varvas med nätverkande och minimässa. Under MIX-dagen kommer även priset Årets marknadsförare 2018 att delas ut. För den som vill fortsätter sedan kvällen med mingel ett par timmar till.


ALLMÄN INFORMATION

 • Datum: 21 februari 2019. För tider, se nedan.
 • Plats: Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, Gävle
 • Kostnad: 495 kronor för medlemmar, 895 för icke medlemmar
 • Tema och föreläsare: Temat för året är motgång, framgång och ledarskap och vi utlovar tre riktigt bra föreläsare inom detta område.
  • Föreläsare 1: Agneta Olsson - Agneta var med om att sätta fredagsmys på kartan i alla svenska hem. En fantastisk resa när Santa Maria gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och som en gång för alla förändrade svenskars konsumtionsvanor. Agneta har också arbetat som Extern VD och skrivit bestsellern “Extern VD – så lyckas du!” då hon arbetat som Extern VD mellan 2008 och 2009. Där blev det magplask och misslyckandet var ett faktum. Hon berättar om hur hon reste sig upp igen, tog revansch och vad de nya insikterna gav hennes ledarskap och som människa. Insikter hon vill dela med sig till alla andra.
  • Föreläsare 2: Jonas Eriksson - Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare som kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör. Han har i flera branscher startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång. Jonas föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer.  Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.
  • Föreläsare 3: Ari Riabacke - fil. doktor i risk- och beslutsanalys, civilekonom och en av Skandinaviens mest anlita föreläsare. Ari talar om att leda oss själva och andra i tider av förändring, om hur vi ska få grupper och team att prestera bättre, om att fatta kloka beslut och om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet!
 • Anmälan är bindande. Om du mot förmodan får förhinder är sista datum för avanmälan den 17:e februari. Därefter kommer kostnaden att faktureras oavsett om du kommer eller inte.
 • Årets marknadsförare 2018: Vet du någon individ, organisation eller företag med verksamhet i Gävleborg som har varit en fena på marknadsföring under 2018? Passa då på att nominera den personen eller organisationen till Årets marknadsförare. Vem som helst kan nominera och den som nominerar har chansen att vinna två biljetter till MIX-dagen! Maila ditt förslag till info@mixgavleborg.se.


MIX-DAGENS HÅLLPUNKTER

 • 12:30 - Dörrarna öppnas. Kaffe och te serveras.
 • 13:00 - MIX-dagen inleds. Föreläsningar, nätverkande, minimässa.
 • 16:45 - MIX-dagen avslutas.
 • 17:00 - Mingelstart. Bubbel för den som önskar.


SUGEN PÅ SAMARBETE?

Är du intresserad av att sponsra själva MIX-dagen eller en specifik föreläsare? Kanske vill du ställa ut på vår minimässa eller vara en del av innehållet i den goodiebag som kommer att delas ut på MIX-dagen?

Möjligheterna till samarbete är många. Det är bara att kontakta MIX kansli eller någon av oss i styrelsen för mer information om våra erbjudanden för bra och effektfull marknadsföring av ditt företag inför och under MIX-dagen. Kontaktuppgifter hittar du på http://mixgavleborg.se/kontakt/.


VARMT VÄLKOMNA DEN 21 FEBRUARI!