Stängd affär; ren slump eller resultat av ett strukturerat arbete?

Arrangör Nyföretagarcenter Syd
Tid 2019-11-21 15:3017:00
Plats NyföretagarcenterSyd Entreprenörcenter EC1 Baltzarsgatan 18, malmo
Stängd affär; ren slump eller resultat av ett strukturerat arbete?
 

Stängd affär; ren slump eller resultat av ett strukturerat arbete?

Sälj är relationer. Men innebär det att vi inte bör ha en struktur kring hur vi når framgång under det personliga mötet, utan istället förlita oss på sociala färdigheter? Självklart inte! Vi har inte råd att förlita oss på vår egen sociala kompetens, när vi inte är kontroll över vem vi träffar på andra sidan bordet. En process för detta är inte bara underlättande utan en nödvändighet för att bygga en långsiktig framgång inom sälj

Det personliga mötet är förmodligen den del i säljprocessen där flest beslut tas, samtidigt är det den del där flest leads faller mellan stolarna eller rinner ut i sanden. Hur kan vi säkerställa att vi maximerar vår möjlighet till "ja!", samtidigt som vi minimerar risken att det hela rinner ut i sanden?


Om Föreläsare
Nordic Scaleups har framgångsrikt utbildat över 90 startups och scaleups inom B2B-försäljning de senaste fyra åren. Med teori, praktisk erfarenhet och starka referenscase i ryggen vågar vi idag påstå att vi har listat ut vad krävs för att verkligen lyckas med försäljning. 

Föreläsningen är kostnadsfri och avbokning ska ske senast 2 dagar inför seminarium. No show avgift är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer.