Säljmål: Hur, Vad, Varför?

Arrangör Nyföretagarcenter Syd/Adsensus
Tid 2019-04-11 15:3017:00
Plats Entreprenörcenter EC1, Baltzarsgatan 18, Online

Eventet stängt för nya bokningar

Säljmål: Hur, Vad, Varför?

Hur tänker ni kring sälj? Gäller "Sälj så mycket som möjligt så blir det säkert bra" eller "En tillräckligt bra produkt säljer sig själv"? Oavsett inställning mot försäljning så tenderar vi att jobba relativt ostrukturerat. Vad krävs egentligen av vårt sälj för att nå vårt tre års mål? Sällan har vi koll på vad som krävs försäljningsmässigt för att nå dit vi vill, och ännu mer sällan har vi en struktur för avvikelser.

Under en workshop så arbetare vi med hur vi bör sätta och jobba mot de försäljningsmål vi vill uppnå, vad det innebär för vår säljprocess, och hur vi hanterar eventuella avvikelser. För hur vi än vrider och vänder på det så är försäljning en av de absolut viktigaste verktygen för att nå framgång med ett företag.

Om föreläsaren:
Nordic Scaleups har framgångsrikt utbildat över 90 startups och scaleups inom B2B-försäljning de senaste fyra åren. Med teori, praktisk erfarenhet och starka referenscase i ryggen vågar vi idag påstå att vi har listat ut vad krävs för att verkligen lyckas med försäljning.


Föreläsningen är kostnadsfri och avbokning ska ske senast 2 dagar inför seminarium. No show avgift  är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer