Så når du dina affärsmål och syfte med hemsidan

Arrangör Nyföretagarcenter Syd
Tid 2019-05-23 15:3017:00
Plats Entreprenörcenter EC1 Baltzarsgatan 18 211 36 , malmo
Så når du dina affärsmål och syfte med hemsidan
 

Så når du dina affärsmål och syfte med hemsidan

Din hemsida är navet i din digitala marknadsföring och är öppen 24 timmar om dygnet. Föreläsningen ger konkreta tips om hur du kan utveckla din hemsida så att du når dina mål och syften och får dina ”rätta” besökare att göra avtryck. 

Du får också förklarat vilka faktorer som är viktigast för att du ska lyckas med att sökoptimera din hemsida. Med hjälp av sökoptimering blir dina tjänster och produkter synliga vid sökningar på Google. Vi visar också på hur du kan använda Google Analytis för att hålla koll på trafiken på din webbplats, besökarnas engagemang på olika sidor och varifrån dina besökare kommer.


Föreläsare:
Anders Lundstedt med lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier. Anders driver i dag egna konsultbyrån Action Marketing och brinner för att föreläsa om de fantastiska möjligheterna som finns med den digitala marknadsföringen för att som företagare öka synligheten, öka dialogen, bygga varumärket och få fler lönsamma kunder.

Föreläsningen är kostnadsfri och avbokning ska ske senast 2 dagar inför seminarium. No show avgift  är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer.