Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron

Arrangör Lilo - Lindström Loman AB
Tid 2018-11-19 18:3020:30
Plats Rival, Mariatorget 3., Stockholm
Biljett!
350 kr

Den analoga hjärnan i en digital tillvaro

Välkommen till en exklusiv föreläsning om hur vi både mår bra och presterar bättre genom att förstå hur vår 40 000-åriga hjärna anpassar sig i en digital tillvaro. Vad hjälper oss att tänka fokuserat i en strid ström av information? Hur tar vi vara på de möjligheter som digitaliseringen ger utan att tappa de analoga värdena?

Du får bland annat:

  • Tips på hur du sparar på din mentala energi för att orka mer.

  • Hjälp att förhålla dig till informationsflödet för att minska din stress och öka produktiviteten.

  • Praktiska verktyg som stärker dina relationer, så du känner samhörighet med vänner och arbetskamrater.

  • Metoder för att nå fram med ditt budskap genom bruset.

  • Insikter om hur du lägger din tid på det som gör skillnad.


Den här föreläsningen berör de vanligaste utmaningarna vi möter i arbetslivet och privat. Hur vi kan bemöta varandra på ett bättre sätt, presentera information, skapa engagemang och hantera stress. Följ med på en resa full av insikter om hjärnan. En resa som kan förändra dina tankar och ditt handlande, som ger dig verktyg du kan använda direkt, både på arbetsplatsen och hemma. Välkommen på en föreläsning som passar lika bra för företag som privatpersoner!

Anna är nominerad till Stora talarpriset och dessutom utsedd till en av landets populäraste föreläsare 2018!

Anna Tebelius Bodin är föreläsare, pedagog och författare, utbildad i inlärningspsykologi vid Harvard University. Hon har gett över 600 föreläsningar runt om i Sverige och utomlands, men det här är bara hennes tredje öppna föreläsning på 15 år. I år är Anna dessutom nominerad till Stora talarpriset och inkluderad i Eventeffects lista över Sveriges mest populära talare. Anna fokuserar på psykologin bakom hur vi lär och motiveras att tänka. Med vetenskaplig grund formar hon konkreta strategier för hur vi kan ta oss an de nya utmaningar som digitaliseringen erbjuder. Hennes föreläsningar är lika kända för sitt intresseväckande innehåll som för hennes pedagogiska sätt att beröra deltagarna.

Läs mer om Anna på www.annatebeliusbodin.se.

Arrangörer: Lilo, Joakim Lindström och Emilie Loman. Telefonnummer: 08-640 64 44

Mail: lilo@lilos.se