Upphandlingsdagen 2018

Arrangör Företagarna Västernorrland, Handelskammaren Mittsverige, Myndighetsnätverket, Svenskt Näringsliv, Region Västernorrland, Sundsvalls kommun, LRF, Länsstyrelsen Västernorrland och Näringslivsbolaget Sundsvall.
Tid 2018-11-20 09:0015:30
Plats Quality Hotel Sundsvall, Esplanaden 29, Sundsvall
Upphandlingsdagen i Västernorrland
 

Affärer för miljarder på Upphandlingsdagen!Upphandlingsdagen i Västernorrland är den självklara arenan där företagare och offentlig sektor får mötas och prata om goda affärer.
Det blir en dag fylld av inspiration, information och utbildning med experter, myndigheter och offentlig sektor på plats.
Missa inte möjligheten att träffa aktörer från olika branscher och myndigheter, och lära dig mer om hur just du och din verksamhet kan bli ännu mer konkurrenskraftig när det gäller upphandlingar.
 
Dialogen är viktig - även i år arrangeras branschträffar inom Bygg och anläggning, IT, Transport och logistik samt Livsmedel.
Nytt för i år är ett branschrum som inte är styrd till en specifik bransch. Dialogen där kommer att handla om att ställa rimliga och relevanta krav i upphandlingar som gynnar alla inblandade parter. I det sistnämnda branschrummet kommer innehållet vara detsamma i bägge passen, medan i de andra rummen så är det olika innehåll i passen.Mer information om programmet kommer inom kort, och du kan givetvis följa oss på Facebook för att få den senaste informationen.
Dagens moderator är mångårige SVT-medarbetaren Katarina Hultling.

Pris
 995 kr (exkl moms). Lunch och fika ingår. Bokningen är bindande, men går att överlåta till annan deltagare. OBS! Begränsat antal platser.


Parkering
För tips gällande parkering, se länken!Håll dig uppdaterad! Följ oss på Facebook!