Bakluckeloppis i Liljeholmen

Arrangör Stockholmsmarknader AB i samarbete m Liljeholmstorget galleria
Plats Liljeholmstorgets gallerias p-garage, Nybohovsbacken 38, 117 63, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

INNAN DU KÖPER PLATS - LÄS INFORMATIONEN NEDAN:

OBS! Tänk på att vid köp av plats på loppis har du ingen ångerrätt  – du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum.

OBS! På denna bakluckeloppis får du bara sälja begagnade prylar! Du får INTE sälja nya/oanvända prylar, hantverk, något ät- eller drickbart, inte heller något olagligt eller som kan väcka anstöt.

INFORMATION & VILLKOR

Här kan du köpa säljplats på bakluckeloppisen i Liljeholmstorgets parkeringsgarage. I menyn till vänster väljer du vilken dag, vilken typ av plats du vill sälja på samt antal platser. Du som säljare behöver lämna personuppgifter, enligt Skatteförfarandelagen. Mer info om detta hittar du här.

Platskategorier

Kategori 1: Vanliga bakluckeloppisplatser med bil, består av 2 parkeringsrutor och kostar 280 kr.
Kategori 2: Plats UTAN bil, 2,5 x 1,5 meter, pris: 230 kr. 
 Dessa platser finns dels precis utanför galleriadörrarna, dels längs motsatt ände i p-huset.  På denna plats kan du inte ha bil, inte heller köra fram och lasta ur från en bil. Ev bil kan du parkera på plan 1 (loppisen är på plan 2). Belysningen över dessa loppisplatser är inte densamma som i resten av p-huset, kan på vissa ställen upplevas som mörkare och andra ställen ljusare.

Praktisk information
* Bakluckeloppisen håller till i Liljeholmstorgets parkeringsgarage. Adress: Nybohovsbacken 38, 117 63 Stockholm. 
* Öppettiderna för evenemanget är kl. 11-15.
* Insläpp för säljare mellan kl. 9 och 10.30 på evenemangsdagen (anländer du till garaget före kl. 7.30 registreras du för p-avgift). Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats, då vi börjar släppa in eventuella reserver.
* Du kommer att bli hänvisad till en plats när du anländer till loppisen (dessvärre har vi inte praktisk möjlighet att uppfylla allas specifika platsönskemål).
* OBS! Du får inte sälja dryck, godis eller mat för direktförtäring, inte heller vapen (ej heller knivar), levande djur eller något som är olagligt eller som kan väcka anstöt.
* Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs.
* Efter kl. 15, när evenemanget är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar och skräp hem. Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar och sopor på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanteringsavgift om 500 kr.

* Alla ska ha packat ihop och lämnat området senast kl 16.30.
* Bord ingår INTE i någon av platskategorierna. Det går inte heller att hyra bord e dyl på denna loppis.
* OBS! Begränsad takhöjd i garaget (2,10 m)! Husbilar, större skåpbilar etc kommer inte ner i garaget. Längre bilar, t ex pickupmodell, behöver köpa två platser. 
* Kategori 2: Om du köpt denna typ av plats anmäler du dig i informationstältet på evenemanget (vid ingången till gallerian från garageplanet). 
Allmän information om belysningen: Är du noggrann/känslig med belysning rekommenderas du att INTE boka plats på denna loppis! Loppisen arrangeras i ett parkeringshus, som är upplyst på sedvanligt vis – ingen extra belysning utöver det. Variation i belysningen förekommer också mellan de olika försäljningsplatserna. Ibland kan även ett lysrör ha gått sönder och det kommer i s f inte att kunna bytas ut under dagen. Försäljningen är tänkt att ske framför bakluckan och du kan därför inte räkna med belysning vid fören eller sidan av bilen.
* OBS! Av brandsäkerhetsskäl är det inte tillåtet att i garaget röka, ha levande ljus, täcka för nödutgångar eller sprinklers med prylar etc.
* Om det är snöigt ute kan det så klart bli blött även i p-huset - tänk på att inte köra in med en snöig och isig bild, för då får du en mycket blöt loppisplats när detta smälter. 

Köpvillkor
* När betalningen gått igenom är platsen köpt. Du får då en bekräftelse per sms och epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epostadress korrekt. Bekräftelsen skall medtagas till loppisdagen. 
* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan. Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du även de säljvillkor som gäller för att sälja på bakluckeloppisen (se ovan). 
* Alla uppgifter i bokningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig. 
* Vid inställt evenemang, eller om någon händelse utanför Stockholmsmarknaders kontroll leder till att du inte kan erbjudas en plats som du bokat, återbetalas hela platsavgiften.

OBS! Ditt köp är inte klart förrän du fått din bekräftelse. För att bokningen ska gå igenom måste du fylla i dina uppgifter korrekt, samt bocka i rutor att du accepterar våra resp. bokningstjänstens villkor.

Mycket välkommen på Stockholms stora vinterbakluckeloppisar!

Allmän information: www.loppistajm.se/liljeholmen

Arrangör: Stockholmsmarknader i samarbete med Liljeholmstorgets galleria

Kontakt:
Tel: 0768966370
Epost: info@stockholmsmarknader.se