Bakluckeloppis i Kista Galleria

Arrangör Stockholmsmarknader AB i samarbete m Kista Galleria
Plats Kista Galleria, Östra p-garaget, Hanstavägen, 164 53 Kista, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

INFORMATION - LÄS INNAN DU KÖPER PLATS!
Bakluckeloppisen är endast för begagnade prylar

Här kan du köpa din säljplats på bakluckeloppisen i Kista Gallerias parkeringsgarage. 

I menyn till vänster väljer du datum, antal platser du vill köpa och går sedan vidare genom att klicka på "Köp loppisplats". Du som säljare behöver lämna personuppgifter, enligt Skatteförfarandelagen. Mer info om detta hittar du här.

Vid frågor, kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller tel: 076-8966370.

OBS! Tänk på att vid köp av plats på loppis har du ingen ångerrätt  – du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum.

OBS! Detta är en loppis för begagnade prylar. Det är inte tillåtet att sälja partier av nya/oanvända prylar, mat, dryck, hembakat etc. 

Platserna består av 1,5 parkeringsruta och kostar 250 kr. Du kan alltså ha din bil med på platsen under loppisen (självklart går det också fint att komma utan bil) och det finns plats för bord och prylar framför bakluckan på din bil. Du som vill ha med t ex släpvagn etc kan helt enkelt boka två platser.

SÄLJVILLKOR
*OBS! Du får inte sälja dryck, godis eller mat för direktförtäring, inte heller vapen (ej heller knivar), levande djur eller något som är olagligt eller som kan väcka anstöt.
* Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs.
* Bord e dyl tar du med dig själv, om du vill ha det. Inget bord ingår i platserna.
* Insläpp för säljare mellan kl. 9 och 10.30 på loppisdagen. Om du inte anlänt till kl. 10.30 riskerar du att förlora din plats, då vi börjar släppa in eventuella reserver.
* Du kommer att bli hänvisad till en plats när du anländer till loppisen (dessvärre har vi inte praktisk möjlighet att uppfylla allas specifika platsönskemål).

* Efter kl. 15, när loppisen är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar och skräp hem. OBS! Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar och sopor på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanteringsavgift om 500 kr.
* Alla ska ha packat ihop och lämnat området senast kl 16.30. 
* Om det är snöigt ute kan det så klart bli blött även i p-huset - tänk på att inte köra in med en snöig och isig bild, för då får du en mycket blöt loppisplats när detta smälter. 
* Allmän information om belysningen: 
Är du noggrann/känslig med belysning rekommenderas du att INTE boka plats på denna loppis! Loppisen arrangeras i ett parkeringshus, som är upplyst på sedvanligt vis – ingen extra belysning utöver det. Variation i belysningen förekommer också mellan de olika försäljningsplatserna. Ibland kan även ett lysrör ha gått sönder och det kommer i s f inte att kunna bytas ut under dagen. Försäljningen är tänkt att ske framför bakluckan och du kan därför inte räkna med belysning vid fören eller sidan av bilen.

Övrig praktisk information
* Loppisen håller till i Östra p-garaget i Kista Galleria. Adress: Hanstavägen, 164 53 Kista. 
* Öppettiderna för loppisen är kl. 11-15.
* Loppisen håller till under tak och i ett parkeringsgarage med slutna väggar - det är alltså ingen risk för nederbörd. Garaget är delvis uppvärmt.
* OBS! Begränsad takhöjd i garaget (ca 1,90 m)! Husbilar, större skåpbilar etc kommer inte in i garaget. Längre bilar, t ex pickupmodell, behöver köpa två platser. 
* OBS! Av brandsäkerhetsskäl är det inte tillåtet att i garaget röka, ha levande ljus, täcka för nödutgångar eller sprinklers med prylar etc.
* För mer information om loppisen, se www.loppistajm.se/kista eller www.kistagalleria.se

Betalningsvillkor
* Betalning av platserna sker direkt vid köp, med betalkort (VISA, Mastercard), över internet med Payex säkra betalningsfunktion.
* När betalningen gått igenom är platsen köpt. Du får då en bekräftelse per sms och epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epostadress korrekt. Bekräftelsen skall medtagas till loppisdagen.
* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan. Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du även de säljvillkor som gäller för att sälja på bakluckeloppisen (se ovan).
* Alla uppgifter i bokningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig.
Vid inställt evenemang, eller om någon händelse utanför Stockholmsmarknaders kontroll leder till att du inte kan erbjudas en plats som du bokat, återbetalas hela platsavgiften.

OBS! Ditt köp är inte klart förrän du fått din bekräftelse. För att bokningen ska gå igenom måste du fylla i dina uppgifter korrekt, samt bocka i 2 st rutor att du accepterar våra resp. bokningstjänstens villkor.

Mycket välkommen på en riktig Loppishöjdare!

Arrangör: Stockholmsmarknader i samarbete med Kista galleria

Kontakt:
Tel: 0768966370
Epost: info@stockholmsmarknader.se