Här bokar du din köttlåda från Vismarlövsgården

Plats Kongsmarksvägen 12, Klågerup, Lund
Fullbokad
Bokningsavgift köttlåda 13-14 december 2019
300 kr
Nötfärslåda 13-14 december 2019
300 kr
Lyxlåda 13-14 december 2019
300 kr
Bokningsavgift köttlåda 20-21 december 2019
300 kr
Nötfärslåda 20-21 december
300 kr
Lyxlåda 20-21 december 2019
300 kr

Självklart ska du köpa svenskt lokalproducerat kött direkt från bonden som har fött upp djuren. 

Jag garanterar att du blir nöjd, att djuren haft det bra och att allt är ansvarsfullt producerat med kärlek för djuren. 

För att göra dig extra trygg är Vismarlövsgården även klimatcertifierade och sigill-märkt!

  • Köttlåda 139:-/kg (ca 35 kg/låda) 
  • Nötfärslåda 109:-/kg (Ca 10-12 kg/låda) 
  • Lyxlåda ca 2500-3000kr beroende på vikt. Innehåller ca 0,6 kg oxfilé, 0,8-1,2 kg entrecote, 1,6-1,8 kg ryggbiff, 1,5-2 kg högrev och 8-10 kg färs.
  • Förskottsbetalning vid bokning 300:- (dras av på priset vid slutbetalning) OBS! Dessa 300:- återbetalas ej om köttlådan avbokas.
  • Resterande betalning sker på plats med SWISH alternativt kontanter. 
  • Leverans december avhämtning Kongsmarksvägen 12 i Vismarlöv 
En köttlåda innehåller 55-60 % styckdelar och 40-45 % nötfärs i 1 kilosförpackningar. Stekarna är: Innanlår, ytterlår, ryggbiff, oxfilé, entrecote, rostbiff, flankstek, högrev, fransyska, nötbog, oxbringa, rulle och grytbitar. 

Vismarlövsgården ligger i den lilla byn med samma namn utanför Klågerup ca 2 mil öster om Malmö. Efter upprepade ”köttskandaler” med färgade fläskfiléer, antibiotika, hemsk djurhållning och låg kvalité med dålig smak bestämde sig Ingmar och Jens Thulin, far och son, att förverkliga sina idéer om att sälja köttlådor utan mellanhänder. Målsättningen är att bli Sveriges mest klimatsmarta producent. Vi säljer härproducerat hängmörat nötkött direkt till dig som slutkonsument.

Målsättningen är att producera mer energi än vad gården förbrukar (vilket vi gör sedan sommaren 2016), att producera allt foder lokalt i Vismarlöv, att optimera kretsloppstänkandet, köra leveranser med el-fordon, ha 100 % kontroll i alla led och att alla ungdjur ska säljas utan mellanhänder. För att garantera detta ska alla djur som säljs i köttlådor vara uppväxta på gården samt både transporteras till och från slakteriet av oss själva. Produktionen ska vara transparent och gården ska vara ett pedagogiskt exempel som visar svensk livsmedelsproduktion från sin bästa sida.