En kväll i hälsans tecken!

Tid 2018-04-11 18:30
Plats Vackra Stora Östergatan 47 d 271 34 Ystad, Ystad
En kväll i hälsans tecken!
50 kr

En kväll i hälsans tecken!

 

Vi får besök av Ronny Kvist, Idrottsfysiolog med mer än 25 års erfarenhet av vad det är som gör att vi kan optimera vår hälsa och prestation.

Ronny har arbetat med allt från proffsidrott till barn och gamla. Att hjälpa människor optimera sin hälsa eller prestation har varit den röda tråden genom hela arbetslivet.

 

Denna kväll kommer Ronny att guida dig genom kostens förunderliga värld och hur den påverkar din hälsa, samt varför det idag förmodligen är ett måste att använda sig av tillskott. Ronny kommer att gå igenom det som är viktigast för de flesta samt vad man sedan kan välja på beroende av individuella preferenser.

Vår kropp är på insidan täckt med en slemhinna och på utsidan har vi huden. Allt kallas för epitelial vävnad och det har visat sig att all epitel vävnad älskar riktig aloe vera och näring! Under presentationen kommer du få de bästa tipsen om hur du kan ta hand om din "hud" på både utsidan och insidan på bästa sätt

 

Du kommer med all säkerhet att kunna ta med dig viktig kunskap som kan förbättra just din livskvalitet och hälsa!

Det kommer finnas möjlighet att dels köpa produkter, men också boka in sig på onlinekurser där du får hjälp med kosten etc.

 

 

Datum: 11 april (OBS! Nytt datum)

Tid: 18.30 ( till ca 20.30)

Plats: vackra

Pris: 50:- (dras av vid köp av hälsoprodukter)

 

OBS! Endast 15 platser

Anmälan i länken senast den 9 april