Företagaraboost: Vad händer i Lunds näringsliv?

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2018-04-18 07:3009:00
Plats Handelsbanken Stora Södergatan 15 Lund, Lund
Företagaraboost: Vad händer i Lunds näringsliv?
 

Vad händer i Lunds näringsliv?

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, en nyttig frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!

Tid: 18 april kl 07.30-09.00

Plats: Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

Lunds kommuns näringslivsarbete ryms inom fokusområdet ”Lund – en attraktiv och kreativ plats” som är fastställt av kommunfullmäktige. Vad betyder det i praktiken?  Vilka är knäckfrågorna och hur uppnår vi resultat? Tove Möller Andersson, bitr. Näringslivs- och turismchef.  

I Lund finns en samsyn om vikten av ett gott företagsklimat. Det finns en hel del att göra men också en stark vilja att förenkla och effektivisera för företagen. Maria Engström, näringslivsutvecklare i Lund, leder kommunens arbete med förbättrat företagsklimat.

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast 15/4. 

Varmt välkommen!

Företagarboost mitt i veckan, mitt i månaden. Boka in:
16/5 Så lyckas du med Instagram, Julia Tuvesson, @Tuvessonskan 
13/6 Offentlig upphandling, Louise Strand, Region Skåne

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om vårens program!