NATURENS SPA

Arrangör Rackarungens
Tid 2018-07-15 13:00
Plats Växthuset, Överjärva Gård, Solna

Eventet stängt för nya bokningar

Låt dig inspireras av råvaror från växtriket och lär dig grunderna i tillverkning av växtbaserade produkter för hud och hår!

Under denna workshop lär du dig att skapa ditt eget hemma-SPA med rena, gröna, sköna råvaror.

Vi går igenom skonsamma alternativ till dagens konventionella produkter, fria från mineraloljor och parabener. Du får göra en lyxig ansiktskräm, koka örtschampo och även blanda en egen parfym och bekanta dig med ett 50-tal eteriska oljor.

Vi använder härliga råvaror som örtvatten, bivax och ekologiska kallpressade vegetabiliska oljor och du får givetvis med dig dina tre egengjorda produkter samt recepthäfte hem. Jag bjuder på frökex och örtte.

Ta gärna med anteckningsblock och penna.

Vid kurstillfället finns möjlighet att testa och köpa samtliga produkter ur Rackarungens ekologiska och skonsamma hudvårdsserie. Det finns även bivaxljus, stumpastakar och lite annat till försäljning.*******************************************************************

KURSLEDAREN
Kursen hålls av Emma Kronborg, utbildad hudvårdsterapeut och pedagog och verksamhetsägare på Rackarungens. Inga förkunskaper krävs.

I kursavgiften ingår alla råvaror och allt material som behövs, recepthäfte med information och självklart får du med dina egengjorda produkter hem.

VÄGBESKRIVNING
Ta pendeltåget till Ulriksdal. Sväng höger efter trapporna från perrongen så att du har ett vitt nybyggt hus som det står Johnsson & Johnsson på, på din högra sida.
Sväng sedan första till vänster och följ vägen en bit tills du har ett rött trähus framför dig. Fortsätt rakt på asfaltsvägen med tågspåren på vänster sida. Lite längre fram ligger Ulriksdals Golf med en brun byggnad på höger sida.
Överjärva gård ligger på vänster sida så håll vänster när du kommer till anslagstavlan och följ vägen mellan de röda trästugorna och blå skyltar där det står Växthuset, så kommer du fram till ett vitt stenhus med röda dörrar där kursen äger rum.

BOKNINGSVILLKOR
Kursledaren förbehåller sig rätten att ställa in en kurs eller event vid för litet antal deltagare. Vid inställd kurs/event återbetalas hela kursavgiften.

Kursledaren följer distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) när det gäller ångerrätt. Förutom vad gäller fristen för ångerrätt är anmälan bindande. Vid avbokning samma dag som kursstart, debiteras hela kursavgiften.