Natt på Gästgiveriet (Laxton Ghost Sweden)

Arrangör Kongelfs Gästgifveri & Kafé (Våghals AB)
Tid 2018-03-17 18:302018-03-18 12:00
Plats Kongelfs Gästgifveri & Kafé Färjevägen 2 442 31 Kungälv , Kungälv
1 person i enkelrum
2875 kr

Tror du på spöken?

Välkommen att tillbringa en natt på Kongelfs Gästgifveri tillsammans med de professionella spökjägarna från LaxTon Ghost Sweden. Här får du chansen att utmana dina egna föreställningar och rädslor i sökandet efter andevärlden.

Kvällen börjar kl 18:30.
Vi samlas i matsalen för att lära känna varandra lite bättre.
Kafé Kongelf serverar en varm soppa med hembakt bröd och tillbehör.
Incheckning på rum från 15:00.

LaxTon presenterar de instrument som kommer användas under kvällens utredning.

Omkring 22:00 delar vi upp oss i mindre grupper
och beger oss till olika platser i huset och dess närområden för att försöka få kontakt med andevärlden.

I priset ingår:

  • Kvällsmåltid på Kafé Kongelf.
  • Genomgång av utrustning som kommer användas vid kvällens spökjakt samt visning av tidigare klipp från utredningen av Kongelfs Gästgifveri & Tjuvholmen.
  • Spökjakt tillsammans med LaxTon mellan 22:00-03:00
  • Enkelrum inklusive frukost. För er som önskar bo i dubbelrum går det bra mot tillägg för person 2. Vänligen kontakta Gästgiveriet för mer information om hur du bokar detta.
  • Frukost serveras mellan 09:00-12:00.
  • Nattamat kan bokas på plats mot tillägg för den som önskar.
 OBS! Antalet platser är begränsat till 15 personer.


Spökgaranti?
Nej, vi kan förstås inte garantera att varje enskild deltagare för uppleva kontakt med andevärlden.Kanske är du mer, eller mindre, övertygad när du lämnar gästgiveriet än när du kom. Du bör dock vara beredd på att du kan få kontakt med någon som hör till dig personligen och inte till huset/området. Oavsett vad som händer vågar vi utlova en minnesvärd kväll som utmanar dina sinnen såväl som det du tror på.
 

Kongelfs Gästgiveri är beläget på Fästningsholmen i Kungälv, 15 min norr om Göteborg. Huset, som uppfördes 1881 för att inrymma stadens första folkskola, är beläget precis vid foten av den mytomspunna borgen Bohus Fästning (påbörjad 1308). Detta är en spännande plats med spår av en rafflande historia med politiska maktspel, kungligheter och ständigt flyttade landgränser. Staden Kongelf flyttades till denna plats på Christian IV order år 1613 efter skövlingarna i Brännefejden. Tack vare "Byeboken" vet vi ganska mycket om livet i staden där ca 500 personer bodde. Men kanske finns det någon som inte fick komma till tals? Kanske finns det någon på andra sidan som har något att berätta? Kanske blir det du som får uppleva kontakten med andevärlden denna afton...

VIKTIG INFORMATION - Bokningsregler
Biljetten kan utan kostnad avbokas i sin helhet fram till och med 30 dagar före ankomst. Avbokar du senare än så debiteras du med 50% av bokningens totala värde. I händelse av att den/de biljetter du bokat kan säljas vidare till annan person utgår endast en avbokningsavgift om 250 kr/biljett. OBS! Du får ej på egen hand överlåta biljetten till tredje part med hänsyn till eventuella bokade reservplatser.