KURS | Anti-korruption och due diligence på externa aktörer

Arrangör ICC Sweden och Advokatfirman Vinge
Tid 2017-10-18 08:3016:30
Plats Advokatfirman Vinge i Stockholm, ingång Smålandsgatan 20, Stockholm
KURS | fakturering
 
KURS | kreditkortsbetalning
4900 kr + Moms


Denna heldagsutbildning går igenom de korruptionsrisker företag står inför och hur dessa risker kan minimeras genom due diligence av samarbetspartners. Med utgångspunkt i ICCs guide "Anti-korruption – due diligence på externa aktörer: en guide för små och medelstora företag" kopplar vi teori till praktik, tittar bortom riktlinjer och ramverk och bygger kunskap genom exempel ur verkligheten.

Vi talar om riskfaktorer, varningstecken och hur företag praktiskt kan kontrollera och verifiera sina samarbetspartners i förhållande till korruption. Vi tittar även på falluckor och risker som företag ofta missar, trots goda intentioner.

Utbildningen genomförs av Advokatfirman Vinge, som genom sina företagsgranskningar och fältstudier har inblick i de risker företag stöter på när de involverar samarbetspartners och hur dessa risker faktiskt kan förebyggas. Vinge har även hjälpt ICC att översätta guiden "Anti-korruption – due diligence på externa aktörer: en guide för små och stora företag".

Målet är att deltagarna ska få god kännedom om anti-korruption, hur korruptionsrisker kan identifieras och hanteras i samband med due diligence.

 
Pris 4 900 kr + moms