We Meet omsorg, städ & service

Arrangör We Meet
Tid 2024-05-17 11:3013:00
Plats Clarion Collection Hotell Fregatten, Varberg
We Meet omsorg, städ & service
 

Hos oss på Clarion Collection Hotel Fregatten, Röda Korset Varberg, Öppna Företag & Varbergs kommun MUVE värderas mångfald högt! Tillsammans har vi startat ett nätverk för integration med fokus på möten mellan människor. Konceptet We Meet består av nätverksträffar där vi bjuder in arbetssökande med utrikes bakgrund och företagare. Vårt syfte är att förstå varandra bättre och öka chanserna för en ännu bättre integration och som i bästa fall leder till praktikplatser och/eller jobb.

Vi bjuder arbetsgivare och arbetssökande inom omsorg, städ och service till en We Meet. Ett förutsättningslöst möte mellan arbetsgivare och arbetstagare över en lunch. Vi samtalar och lär känna varandra. Du får också information om de stöd som finns om du funderar på att anställa.

Här kan du som medmänniska och företagare verkligen göra skillnad! För nyinflyttade familjer med utrikes bakgrund är det generellt svårare att komma in i samhället och på arbetsmarknaden. Främsta syftet är inte att det ska leda till praktik eller anställning utan att skapa nätverk och bättre förutsättningar. Detta är väl investerad tid för alla inblandade!

Välkommen med din anmälan senast 14 maj 
För frågor kontakta Anu Majkvist: eldstaden@live.se


Var: Clarion Collection Hotel Fregatten
När: fredagen 17 maj 2024 11:30 - 13:00