Arctic Design Mingle & Panelsamtal - Ung Svensk Form & Bea Szenfeld
Arrangör | Ung Svensk Form, Bea Szenfeld, Skellefteå konsthall, Artic Design Center, Sara kulturhus |
---|---|
Tid | 2024-06-15 16:00 – 18:00 |
Plats | Trappscenen, Sara kulturhus, Skellefteå |
Arctic Design Mingle & Panelsamtal
Panelsamtal med middag med lokalproducerade råvaror från Restaurang
Mandel.
Plats:
Trappscenen
Tid: 16-18
I panelen:
- Björn Nordin, vd Svensk Form
- Wasim Harwill, formgivare Ung Svensk Form
- Bea Szenfeld, konstnär
- Kristina Olofsdotter, chef PostNord Frimärken
...
Middagsmeny I Restaurang Mandel
Maten är glutenfri, laktosfri samt
lakto-ovo vegetarisk.
- Rabarberchutney med rökt svedanostkräm och Mandels fröknäcke
- Västerbottensostbrulle med picklad gulbeta och senapsfrön
- Primörsallad (sockerärtor, vreta gulärt, Kusmarkspotatis, rädisa och sparris). Toppas med microgreens från Burträsk
- Rostade morötter med chilimajonnäs och saltrostade solroskärnor
Pris: 195:-/person betalas på plats, dryck
går att köpa till.
Lokalen/baren
öppnar kl. 15.30
...
Arctic Design Mingle & Panel
Discussion
Panel
discussion with dinner featuring locally sourced ingredients from Restaurant
Mandel.
Location:
Trappscenen
Time:
16-18
Panelists:
- Björn Nordin, CEO of Svensk Form
- Wasim Harwill, designer from Ung Svensk Form
- Bea Szenfeld, artist
- Kristina Olofsdotter, manager at PostNord Frimärken
…
Dinner Menu I Restaurant Mandel
The food is gluten-free, lactose-free,
and lacto-ovo vegetarian.
- Rhubarb chutney with smoked cheese cream and Mandel's seed crispbread
- Västerbotten cheese brûlée with pickled golden beetroot and mustard seeds
- Spring salad (sugar snap peas, yellow peas, Kusmark potatoes, radish, and asparagus). Topped with microgreens from Burträsk
- Roasted carrots with chili mayonnaise and salt-roasted sunflower seeds
Price: 195 SEK per person, payable on-site, drinks available for purchase. Venue/bar opens at 15:30.