F5 föreläsning, När mänskligt blir lönsamt, med Helene Lowall, Workslife den 25 april kl 8.30, 2024

Arrangör F5
Tid 2024-04-25 08:3009:55
Plats Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/81383773304, Online
Antal (du är medlem eller kollega till en medlem)
 
Du är inte medlem
695 kr

Välkommen till en digital frukostföreläsning torsdagen den 25 mars kl 8:30 som är exklusiv för dig som medlem. Så fram med kaffet och häng med på en härlig lunch-uppdatering tillsammans med andra medlemmar i F5:s olika nätverksgrupper.

Tema: När mänskligt blir lönsamt

Du kommer att få lyssna till tankar och metoder som kan göra dig redo för framtidens nya ledarskap, ett ledarskap som skapar innovativa, lönsamma och attraktiva arbetsplatser med ledaren som verktyg.

Du kommer under föreläsningen få lyssna till följande områden

  • Nya infallsvinklar på hur du bäst nyttjar ditt ledarskap för att lyfta dina medarbetare till engagerade och välmående individer 

  • Framgångsrika aktiviteter för att förbättra din employer branding-plan

  • Tips på hur du kan utveckla medarbetare och team.

Ta chansen att lyssna till hur du kan bli en bättre ledare genom att fokusera på hur du kan utveckla ditt team och medarbetare, med siktet på det mänskliga. 

Om vår föreläsare
Helene Lowall leder Workslife och där arbetar hon som konsult inom ledarskapsområdet. Hon har sitt säte i bland annat Luleå och Karlskrona. Helene har själv tränat och testat metoden kring det "Mänskliga ledarskapet" i mer än 30 år, i olika chefspositioner och i olika branscher. Hon är även Nätverksledare i nätverket Executive Management Luleå.  working.se

Föreläsningen är mellan klockan 8:30-9:30 samt efterföljande samtal till 9:55. Vi kommer att ha tid för frågor. Sista halvtimmen kl 9:30-9:55 skapar vi möjlighet för dig som deltagare att vara med i samtal i mindre grupper för att få lite extra "nätverkande", kring på vad du har hört under föreläsningen.

Missa inte denna föreläsning med Helene - boka din plats nu! Du får även anmäla en kollega till denna föreläsning.

Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar,
Chefsnätverket F5 Networking

Vid frågor kontakta memberservice@f5-networking.se